Top 3 vedete din România care au recunoscut că au probleme cu băutura. Nu te-ai fi așteptat la ele

Cine crede că viața de vedetă este ușoară, se înșeală amarnic! Stresul popularității le-a adus pe unele vedete de la noi în patima alcoolului. Click! îți prezintă trei celebrități de la noi care au recunoscut că au această problemă.

Topul vedetelor care au recunoscut că au probleme cu alcoolul / foto: Pixabay
Topul vedetelor care au recunoscut că au probleme cu alcoolul / foto: Pixabay

De multe ori, atunci când ajungi în lumina reflectoarelor, viața se schimbă complet. Nadine, Alin Oprea și Ioana Ignat, au recunoscut s-au apucat să bea din cauza singurătății, iar lupta cu acest viciu nu a fost deloc ușoară.

„Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Nadine regretă că a avut acest viciu / foto: arhivă personală
Nadine regretă că a avut acest viciu / foto: arhivă personală

Nadine a recunoscut la un moment dat că problemele cu alcoolul din trecut au pus-o în situații penibile. Din cauza dependenței a început să își piardă prietenii: „Mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc.

Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere.

Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam in felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi”, a spus cântăreața. Nu a crezut niciodată că se poate distra fără alcool, dar cu muncă și perseverență a reușit să scape de dependență.

Greutățile vieții l-au făcut să...bea

Alin a reușit să depășească alcoolismul cu ajutorul soției sale / foto: arhivă personală
Alin a reușit să depășească alcoolismul cu ajutorul soției sale / foto: arhivă personală

Toată lumea știe că Alin Oprea a stat mulți ani într-o relație toxică, cu fosta lui soție, Larisa Uță.  Artistul recunoaște că a descoperit viața fără alcool doar după ce a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Medana. 

„Când eu l-am întâlnit pe Alin, am cunoscut un om trist, un om devitalizat, un om neîmplinit și cu multe regrete. Un om cu o mare capacitate de sacrificiu, capabil să renunțe la el pentru binele celor dragi.

Prima mea dorință a fost să aduc îmbunătățiri în viața lui și să îl pun în prim-plan. Avea o mentalitate rigidă și credea că viața lui nu mai poate fi schimbată în vreun fel”, a spus soția cântărețului, potrivit unica.ro.

„M-am îndepărtat foarte tare de Dumnezeu”

Ioana Ignat se simte acum alt om / foto: arhivă personală
Ioana Ignat se simte acum alt om / foto: arhivă personală

Ioana Ignat recunoaște că a trecut prin momente foarte grele în trecut, iar imediat după participarea la Vocea României. Atunci a început să aibă probleme cu alcoolul.

„După Vocea României m-am îndepărtat foarte tare de Dumnezeu, o luasem razna în momentul în care aveam cel mai mare succes. Eu am avut probleme cu alcoolul. Nu am făcut prostii, dar era o formă de refugiu. Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul.

Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit. Doi-trei ani am avut probleme mari”, a dezvăluit în urmă cu mai mult timp Ioana Ignat.

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net