Un cadou de milioane! Cum a devenit Codin Maticiuc mai bogat datorit─â unui simplu dar primit de la so╚Ťul Deliei

Delia ╚Öi so╚Ťul ei au fost invita╚Ťii lui Codin Maticiuc ╚Öi Anghel Damian ├«n cadrul podcastului pe care ace╚Ötia ├«l modereaz─â. Cuplul a vorbit at├ót despre via╚Ťa personal─â, c├ót ╚Öi despre proiectele profesionale, iar am─ânuntele pe care le-au oferit sunt unele spectaculoase. 

image
Delia ╚Öi R─âzvan Munteanu au fost invita╚Ťii lui Codin Maticiuc "La Mijloc"

Delia ╚Öi R─âzvan sunt cunoscu╚Ťi de o lume ├«ntreag─â. Artista lanseaz─â piese care ajung pe primele locuri ├«n topurile muzicale din ╚Ťar─â, iar R─âzvan Munteanu este cel care are grij─â ca afacerile s─â mearg─â ca pe roate, fiind managerul ei. De╚Öi, ├«n ultima perioad─â R─âzvan nu ├«i mai acord─â at├ót de mult─â aten╚Ťie, dup─â cum a m─ârturisit chiar ea pentru c─â este fascinat de criptomonede. 

R─âzvan Munteanu este specialist ├«n tranzac╚Ťiile cu criptomonede ╚Öi este interesat de acest subiect de ani ├«ntregi. Codin Maticiuc a dezv─âluit c─â, ├«n urm─â cu patru ani a primit cadou de la R─âzvan un bitcoin care ast─âzi a ajuns s─â valoreze nu mai pu╚Ťin de 51 de mii de dolari. ├Än momentul ├«n care Codin a primit cadoul, valoarea unui bitcoin era de 5 mii de dolari.

"Mi-a spus ├«╚Ťi donez asta, care la un moment dat va valora foarte mul╚Ťi bani. Dac─â nu ai nevoie ╚Öi po╚Ťi s─â ├«╚Ťi duci proiectele f─âr─â asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. ├Änc─â ├«l am", a povestit Codin Maticiuc. 

├Änainte de a deveni cunoscut ca patron de club, manager al Deliei sau afacerist de succes, R─âzvan a v├óndut produse cosmetice. "├Än orice am v├óndut, c─â am v├óndut produse cosmetice ├«n prim─â faz─â, poate vi se pare c─â nu au leg─âtur─â ├«ntre ele, ca business...dar elementul comun este c─â eu am ╚Ötiut s─â fac ceva bine doar pentru c─â am avut produsul respectiv foarte bun. Eu nu ╚Ötiu s─â fiu un bun produc─âtor, manager, dac─â produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun", a declarat R─âzvan. 

Cum explic─â R─âzvan Munteanu succesul fulminant al Deliei

├Äntreba╚Ťi despre leg─âtura pe care o au ╚Öi dac─â sunt de p─ârere c─â succesul de care se bucur─â brandul Delia se datoreaz─â muncii de echip─â, cei doi au avut un r─âspuns simplu, dar extrem de clar.

Artista a dezv─âluit c─â, de╚Öi sun─â cli╚Öeic, ├«n familie func╚Ťionez─â ca un ├«ntreg ╚Öi au o comunicare foarte bun─â. Cu toate acestea, consider─â c─â este periculos s─â afirme c─â succesul i s-a datorat exclusiv, sau ├«n mare parte lui R─âzvan, c─âci asta ar sugera cumva c─â ea nu ar fi fost capabil─â s─â ajung─â unde se afl─â ast─âzi dac─â nu ar fi avut sprijinul so╚Ťului. 

R─âzvan Munteanu a devenit partener ├«ntr-o firm─â de construc╚Ťii

Pandemia nu i-a afectat puternic pe Delia ╚Öi R─âzvan Munteanu. ├Än ciuda faptului c─â artista nu a mai putut sus╚Ťine at├ót de multe concerte ca ├«nainte, cei doi au g─âsit solu╚Ťii. R─âzvan Munteanu de╚Ťine ├«n continuare dou─â cluburi ├«n Centrul Vechi din Capital─â ╚Öi recent se pare c─â a decis s─â se implice ╚Öi ├«n cadrul unei firme de construc╚Ťii, ca partener. 

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg