Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu renunță la războiul cu Doru Gușman: „Vrea să pară interesant!”

#Exclusiv Click!

Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului Petrică Mîțu Stoian, nu îngroapă securea războiului nici acum cu Doru Gușman, bărbatul care i-a impresariat cariera fratelui său ani de zile. Contactată de Click!, femeia ne-a spus ce crede: este de părere că, Doru Gușman, îi face pomenii cântărețului, pentru a demonstra lumii anumite lucruri.

Petrică Mîțu Stoian a murit la finalul anului 2021, la o clinică privată din Reșița, în urma unui șoc septic. Artistul se afla în clinică privată pentru a se recupera, după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

Dispariția sa a stârnit mult timp dispute între familia lui și Doru Gușman, impresarul său! Mărul discordiei a fost reprezentat de averea lăsată de cântăreț. Dispută care, într-un final, s-a reglementat, deoarece bunurile s-au împărțit tacit. Însă, chiar și așa, sentimentele de ranchiună se pare că nu au dispărut!

Contactată de Click!, Maria Tărchilă nu a ezitat să îl atace public, din nou, pe Doru Gușman.

„Am multe amintiri frumoase care mă leagă de Petrică. Nici nu știu care să o povestesc, pentru că sunt multe. Pomenirile i le ținem, normal, așa cum este tradiția în popor. Nu facem pomana împreună cu Gușman. Nu avem de ce! Plus că el nu are de ce să îi facă pomană. Noi suntem familia lui. Probabil că Gușman îi face pomenile lui Petrică pentru că vrea să pară interesant, nimic mai mult”, a declarat Maria Tărchilă pentru Click!

Petrică Mîțu Stoian, înmormântare grandioasă

Regretatul cântăreț de muzică populară a fost înmormântat la Craiova. A fost condus pe ultimul drum de către mii de oameni ce l-au iubit, dar și de colegii de breaslă cu care a lucrat ani de zile.

„Îmi pare rău că nu pot merge des la mormântul lui Petrică. Nu am ajuns din păcate nici de Paște. Pentru că eu stau în Arad și el este înmormântat în Craiova, este o distanță destul de mare. În schimb îl visez destul de des pe Petrică, dar nu îmi spune nimic în vise, doar îmi apare și cam atât. Ce să îmi zică în vise? Morții nu vorbesc!”, a conchis pentru Click! Maria Tărchilă.

Click! spune

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021! Artistul s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Comuna Isverna, fiind originar din zona Plaiului Cloșanilor, din județul Mehedinți. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, potrivit Wikipedia. A fost căsătorit cu Carmen Mihaela Stoian, până în anul 2012. Cei doi nu au avut copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net