Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”

Fostul milionar de la Izvorani a început să fie aspru criticat pentru ieșirile tot mai dese de la azilul din Ghermănești, locul care i-a devenit casă în această perioadă. Irinel Columbeanu a stârnit mila multora, însă acum lucrurile capătă un alt sens, căci mulți au ajuns să-l tragă la răspundere pentru acțiunile lui. 

Irinel Columbeanu a devenit ținta criticilor / foto: Facebook
Irinel Columbeanu a devenit ținta criticilor / foto: Facebook

Irinel Columbeanu încearcă să revină la o viață normală, așa că apelează la resursele necesare. Fostul afacerist s-a postat zilele trecute mai multe imagini pe Facebook de la o frizerie în care se afla. Ulterior, Irinel Columbeanu a împărtășit cu fanii alte fotografii când își bea cafeaua împreună cu un prieten. 

 „Cum te simți când trăiești precum mulți români?”

Ultimele luni din viața lui Irinel Columbeanu nu au fost printre cele mai fericite. Bărbatul a ajuns să locuiască în același azil în care tatăl lui și-a dat ultima suflare. Mai multe vedete și prieteni apropiați au pus mână de la mână și l-au sprijinit pe fostul soț al Monicăi Gabor. 

Acum Irinel Columbeanu este în atenția oamenilor după ce a început să aibă o viață socială mult mai activă. După escapadele amintite mai sus, fostul milionar de la Izvorani s-a dus la un restaurant unde a mâncat „cea mai bună pizza”. Bărbatul a avut un drum și la Ploiești, dar nu a spus motivul. Toate aceste ieșiri i-au determinat pe fani să lanseze comentarii dure la adresa lui, acuzându-l că se milogește și se plângea că nu are bani. 

„Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”, „Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, „Și zici că n-ai bani”, „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”, „Parcă murea de foame”, „Te-ai făcut influencer?”, „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, au fost o parte dintre comentariile dure pe care le-a primit fostul om de afaceri.

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net