Văru' Săndel a fost socru mic, la 51 de ani: „Am plâns de emoție, când mi-am văzut fata mireasă!” Au avut număr record de nuntași, la Palatul Snagov. FOTO/VIDEO

#Exclusiv Click!

Văru' Săndel recunoaște că a avut mari emoții, pe 6 octombrie 2024, când și-a condus fiica la altar. Actorul Sandu Pop (51 de ani) ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre petrecerea cu ștaif, de la Palatul Snagov, unde au dănțuit peste 400 de nuntași. Ne-a mai dezvăluit și secretul căsniciei lui, de 28 de ani, fiind un adevărat exemplu pentru cei din showbiz.

Nuntă la Palatul Snagov, cu 420 de invitați

Văru' Săndel ne-a oferit detalii, exclusiv pentru Click!, despre petrecerea de nuntă a fiicei lui, Iulia, care a îmbrăcat rochia de mireasă la vârsta de 25 de ani:

„A fost o nuntă superbă, cu 420 de invitați, am petrecut la Palatul Snagov, pe 6 octombrie. Iulia, fiica mea, este farmacistă, de profesie, iar ginerele Octavian este inginer, el a absolvit Automatizări în Transporturi, la Politehnică”.

Cât a costat rochia de mireasă?

Celebrul socru mic susține că rochia de mireasă a fiicei lui nu a costat foarte mult, dar că Iulia a fost atât de frumoasă, în emoționanta zi a nunții, încât pur și simplu lui i-au dat lacrimile:

„Iulia a purtat o rochie de mireasă superbă, dar nu foarte scumpă, pe cât pare, pot spune numai că nu a depășit suma 5.000 de lei. Am plâns de emoție când mi-am văzut fata mireasă, era atât de frumoasă! Și ea a plâns.

Deși, la alte petreceri, susțin un antrenant program artistic, aici, nu am cântat, am avut bandul Prestige Orchestra și Alesis, ei au întreținut atmosfera. Însă, m-am distrat, am dansat toată noaptea”.

Sfat pentru ginerică: „Să ai grijă de fata mea!”

Actorul a dorit să precizeze că nu i-a dat niciun sfat ginerelui, dar că are, totuși, unul pentru el:

„Nu i-am dat niciun sfat direct ginerelui, când i-am adus fiica la altar, dar, aș fi putut să îi spun: „Să ai grijă de fata mea!”. Se vede că o iubește mult, că se înțeleg, așa că atunci nu am considerat că mai era cazul să îi mai zic și eu ceva.

Le doresc să fie fericiți, să trăiască în pace, pentru că viața este foarte scurtă, să aibă o căsnicie frumoasă, așa cum avem eu și soția mea, Maria. Secretul unei relații lungi? „Când nu ești destul de isteț, să fii înțelept”, mai spune actorul Sandu Pop, exclusiv pentru Click!

Cine l-a poreclit Văru' Săndel, în urmă cu 25 de ani?

Artistul Sandu Pop ne-a dezvăluit și de unde i se trage porecla Văru' Săndel, devenită, între timp, un brand, un nume de scenă cu rezonanță:

„Era prin 1999, când actorii Emil Hossu și Catrinel Dumitrescu, care prezentau emisiunea „Acasă la români”, căutau un personaj mai pitoresc, pentru programul de Revelion. Aveau nevoie de cineva, așa, mai hâtru, dar care să știe și bancuri, un fel de Nea Marin din Ardeal. Am ajuns și eu la probă și așa s-au legat frumos lucrurile, mi-au zis Văru' Săndel”, ni s-a mai confesat artistul, exclusiv pentru Click!

Are agenda plină de spectacole de teatru, iar pe 3 decembrie 2024 e anunțată premiera comediei „Transilvanian Ninja”, producție cinematografică în care s-au investit 500.000 de euro:

„Avem mari emoții, veniți să îl vedeți, nu veți regreta!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Theo Rose nunta
girl 5801502 1280 jpg
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
image
actualitate.net
image
actualitate.net