Este sau nu Văru Săndel zgârcit? Câți bani cheltuie pentru cadourile soției: „E bine cum sunt”

#Exclusiv Click!

Sandu Pop (49 ani) sau Văru Săndel, așa cum este cunoscut ca actor de comedie, tocmai ce a lansat cel mai tare film românesc, „Pup-o, mă 3” sau „Ouăle, franceză și ardelenii”, alături de bunul său prieten și coleg, Alin Panc.

Ce cadouri cumpără Văru Săndel pentru soția lui

Și pentru că a venit vorba despre pupat și ne aflăm încă în luna iubirii, chiar dacă spre finalul ei, am fost curioși să aflăm cum se comportă Văru Săndel atunci când vine vorba de…pupat, așa că îndrăgitul actor a dezvăluit pentru Click! cum a petrecut luna iubirii și ce cadouri i-a făcut soției sale cu această ocazie.

 „Da, am lansat “Pup-o, mă 3” sau “Vârsta bărbatului neinflorit”, dar varianta și mai bună "Ouăle, franceza și ardelenii”… Am hotărât că atâta vreme cât mai putem, să pupăm, pentru că pupatul nu poate să facă decât bine. Pupatul aduce dragoste, dragostea aduce viață, viața aduce din nou pupat și uite așa se întoarce roata”, a început să ne povestească Sandu Pop. Am aflat apoi că soția  sa merită pupată și pentru a menține armonia în cuplu, Văru Săndel obișnuiește să îi facă deseori cadouri soției sale, Maria Pop.

Prima dată o duc la film, să vadă "Pup-o, mă", apoi ne aduc soțiile pe noi la film să îl vedem împreună. Vedem, acum, sigur, nu ne facem de râs! Eu zic că merită, și soția mea și soția lui Alin Panc și a lui Cosmin Selesi. Pe lângă faptul că merită pupate, merită și un cadou frumos. Eu nu m-am hotărât încă dar ceva, ceva va fi”, a mai dat din casă Văru Săndel.

Câți bani cheltuie Văru Săndel pentru cadourile soției sale

Să zicem, în jur de 200-300 de euro, la o ocazie de genul. Ca să îți zic o întâmplare haioasă, eram în turneu de promovare pe 14 februarie și i-am trimis un buchet de flori. Am rugat un prieten, s-a dus nea Gigi, a luat florile, i-am spus "Asta-i bugetul, te duci!". A luat un buchet frumos și Maria m-a sunat și mi-a zis: „Mulțumesc din toată inima, tati, pentru flori și pentru cercei”. Și eu zic, ce cercei? 

„Păi nu, că mi i-am cumpărat eu, tu îi plătești!”. A fost haios! Dar nu vă zic cât au costat că nu au fost așa mult. Eu nu sunt risipitor! Îmi place să fac cadouri, să ofer, dar nu sunt genul de "hai să rupem contul în două, să ne cumpărăm mașină de lux sau să ne cumpărăm o haină de fițe pe care o port o dată și după-aia nu mi-e bună că m-am îngrășat! Eu zic că e bine cum sunt! A mai rămas în mine romantism, eu zic că mai este, noi de aceea și facem după 2-3 ani de „Pup-o, mă, iar revenim la romantismul nostru”, ne-a mai mărturisit, râzând, îndrăgitul actor.

Actorul Sandu Pop și soția lui, Maria, au aproape 27 de ani de căsnicie împreună. Acesta a cunoscut-o în anii de facultate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net