Vasile Șeicaru, blindat anti-covid, la cumpărături. Cum a făcut piața celebrul folkist

Vasile Șeicaru are 70 de ani, dar se vede că e absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Solistul, supranumit "omul-baladă" datorită șlagărelor sale, are un tonus excelent, dar și foarte mare grijă de sănătatea lui. Fotoreporterii Click! l-au surprins la cumpărături, extrem de atent la regulile anti-covid. 

Vasile Șeicaru. Fotografii: BLITZ / Click!
Vasile Șeicaru. Fotografii: BLITZ / Click!

Vasile Șeicaru a împlinit 70 de ani de ani pe 10 iulie 2021, dar n-ai zice că se află la vârsta pensionării. Și-a păstrat agilitatea unui sportiv, e sprinten și foarte atent cu aparițiile lui. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent într-un hypermarket din zona Băneasa, de unde a plecat încărcat, în mare parte, cu fructe și de legume, semn că pune preț și pe o dietă echilibrată.

Solistul de folk era îmbrăcat într-un trening negru, pe cap avea celebra-i tichiuță tricotată, iar în picioare, încălțăminte sport. De remarcat însă accesoriile: gentuța de care nu se desparte niciodată, masca de protecție, purtată regulamentar, și mănuși de unică folosință, pentru a fi cât mai protejat la cumpărături. Ce-i drept, dacă masca este obligatorie în această perioadă, inclusiv în exterior, cu mănuși nu am prea mai văzut multă lume. Vasile Șeicaru știe, însă, că paza bună trece primejdia rea. 

Vasile Șeicaru: "Fac sport aproape zilnic, am grijă ce mănânc"

După ce a terminat de cumpărat, artistul și-a împins coșul până la mașină și a mutat toată "marfa" în portbagaj. "Fac sport aproape zilnic, am grijă ce mănânc. Nu vreau să mă dau în bărci, dar nimeni nu îmi dă vârsta pe care o am, pentru că muzica mă ţine”, declara în trecut Vasile Şeicaru pentru Click!, atunci când l-am întrebat care e secretul tonusului său. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Vasile Șeicaru, scandal cu Andrei Păunescu, din cauza unei melodii

Numele lui Vasile Șeicaru este implicat zilele acestea într-un scandal răsunător. El se ceartă cu Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, pe o piesă patriotică celebră, „Iancu la Țebea”. Andrei Păunescu l-a acuzat pe Vasile Şeicaru că și-ar fi însușit piesa scrisă de tatăl său, în timp ce folskist-ul spune că el este compozitorul piesei. Vasile Șeicaru este decis să îl cheme în judecată pe Andrei Păunescu. 

Eu sunt compozitorul piesei, nu vă mai luați după el. Să mă dea în judecată. Eu sunt autorul muzicii. Eu sunt compozitorul piesei, Adrian Păunescu nu este cunoscut drept compozitor de muzică, ci ca scriitor și poet. Eu am declarat această piesă la Uninunea Compozitorilor și toti compozitorii din Romania știu lucrul acesta”, a declarat, pentru Click!, Vasile Șeicaru. 

Vasile Șeicaru s-a lansat în urmă cu mai bine de 40 de ani, mai exact în 1978, la "Cenaclul Flacăra", fiind recrutat de însuşi Adrian Păunescu în timpul unei transmisiuni TV din Galaţi. Alături de Ştefan Hruşcă, regretatul Victor Socaciu şi Ducu Bertzi, Vasile Şeicaru a făcut istorie în muzica folk autohtonă. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net