Vedeta din România care a fost hărțuită de un fan. Prin ce coșmar a trecut: „Am fost și la Poliție”

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc a fost nevoită să țină piept anumitor situații mai puțin plăcute. Celebritatea vine la pachet cu prețul ei, iar Flavia Mihășan s-a numărat printre celebritățile românești care au resimțit neliniștea hărțuirii provenite din partea unui fan. 

Vedete hărțuite de fani / foto: Pixabay
Vedete hărțuite de fani / foto: Pixabay

Recent, prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” a expus, în cadrul unui interviu oferit presei, faptul că în urmă cu ceva timp a devenit victima hărțuirii. Un fan care s-a lăsat cucerit de felul său de-a fi a simțit nevoia să depășească orice limită și să își exprime admirația față de vedetă mai mult decât ar fi fost cazul. 

Flavia Mihășan: „Cred că este și despre a impune niște limite”

Vedeta în vârstă de 39 de ani a debutat în lumea televiziunii pe vremea când avea doar 18 ani, iar de atunci parcursul ei a fost unul culminant. S-a confruntat, din păcate, și cu situații mai puțin plăcute. 

  „Ani de zile, adică am fost și la poliție. Făcea foarte multe pagini, încă face, false, vorbea foarte urât. A venit și până la mine acasă. Adică a sunat la interfon. Eu eram în casă cu copilul, era Carol mic atunci. Marius era pe drum sau a coborât. Nu mai țin minte. Ideea e că s-au întâlnit și am chemat poliția. S-a oprit la un moment dat. Era supărat că eu nu-i răspundeam la mesaje și la mail-uri. Ani de zile, nu știu, cinci, șase ani, mulți. Și nu-i ca și cum adresa mea e publică sau… ceea ce înseamnă, că… Exact (a urmărit-o – n.red.)”, a povestit Flavia Mihășan, la Fresh by Unica.

Flavia Mihășan / foto: Social media
Flavia Mihășan / foto: Social media

Cum se simte după revenirea la TV 

În anul 2019, când Flavia a devenit mamă pentru prima oară, a luat decizia de a se retrage o vreme din televiziune. În 2021, vedeta și dansatorul Marius Moldovan au împreună doi băieți, pe Carol și Tudor. În martie 2023, după o pauză de patru ani, Flavia s-a întors ca gazdă la Neatza în weekend, iar de atunci lucrurile au revenit la normal.

„Se simte pauza de patru ani. Viața mea se schimbase atât de mult și era atât de mult vorba despre copii și nu despre mine, încât simțeam că nu mă regăsesc, că nu sunt eu, că nu mai înțeleg personajul, că nu mai sunt același personaj ca înainte de copii. A trebuit să reglez cam unde mă poziționez, cred că aici a fost un pic dificil. Mă simt în largul meu (pe scenă și în fața camerelor – n.red.)”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net