Vedetele, răsfățate de copii sau de soți, de 8 Martie! Ce au primit Oana Mizil, Valentina Pelinel și Gabriela Cristea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

8 martie, Ziua internațională a femeii! Ziua în care doamnele și domnișoarele sunt celebrate de către domni sau de către copiii lor. Contactată de Click!, Oana Mizil (48 de ani) ne-a mărturisit ce fericită și mândră se simte când o vede pe fiica sa, Maria (8 ani) că o iubește și o respectă ca mamă.

Oana Mizil, relație specială cu fiica sa. Sursă: Facebook
Oana Mizil, relație specială cu fiica sa. Sursă: Facebook

„Am primit deja de la fiica mea, de 8 martie, încă de ieri, un buchețel de ghiocei cules din pădure chiar de ea. Mi-a zis încă de dimineață că mă mai așteaptă încă o surpriză pe care ea a pregătit-o la școală și care o să îmi placă mult. Nu mi-a zis ce și cum însă cred că este o felicitare făcută de ea cu un mesaj frumos.

Ieri Maria a fost la fabrica de ciocolată și a făcut ea singură ciocolată împachetată. A dus astăzi la școală să servească colegii, profesorii și mi-a zis că toată lumea a fost foarte încântată. După toate cadourile primite, la finalul zilei, o să merg cu ea și cu câteva prietene cu copiii lor, la un restaurant, în seara asta, să luăm masa ca între fete”, a declarat Oana Mizil pentru Click!

Gabriela Cristea, răsfățată

Gabriela Cristea a primit de la soț un buchet frumos de flori de 8 martie. Sursă: Facebook
Gabriela Cristea a primit de la soț un buchet frumos de flori de 8 martie. Sursă: Facebook

În una dintre cele mai recente postări ale moderatoarei de televiziune a emisiunii „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, putem vedea ce buchet de flori frumos și colorat i-a oferit cadou soțul său, Tavi Clonda (44 de ani) cu ocazia zilei de 8 martie.

„Uite că a venit ziua de 8 martie, o zi în care noi ne-am trezit, nu a sunat ceasul, și nu ne-am trezit la timp. Acum îmi dau o față comercială să nu zică soțul că nu m-am pregătit pentru că mă scoate în oraș. Chiar este o zi foarte, foarte frumoasă și vă invit și pe dumeavoastră doamnelor, să simtă și ei, că vă aranjați, vă bibiliți, vă faceți frumoase pentru ei”, a spus Gabriela Cristea pe contul său de Facebook.

Valentina Pelinel, mămica fericită

Valentina Pelinel, mândră de cei trei prichindei. Sursă: Instagram
Valentina Pelinel, mândră de cei trei prichindei. Sursă: Instagram

Valentina Pelinel (43 de ani) este și ea o mămică fericită! Blondina formează un cuplu de aproape zece ani cu Cristi Borcea (54 de ani). Cei doi au trei copii împreună care le colorează zilele: băiatul Milan și gemenele Maria Indira și Maria Raisa.

„La multi ani, mămicilor! La multi ani, femeilor! Astăzi am primit felicitari făcute de manuțele lor, flori parfumate alese de ei, am ascultat poezii și cântecele pentru care s-au pregătit de zor, zâmbete sincere și îmbrățisări calde, cam tot ce își poate dori o mamă de 8 martie”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii postate pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net