Vladimir Drăghia a prins lozul cel mare: și tată, si contract bănos cu Pro TV!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia e pe cai mari! Primul câștigător al Exatlon-ului va reveni în forță pe tv. Și nu oriunde! Vladimir Drăghia a dezvăluit că tocmai ce a semnat un contract ce se anunță foarte bănos, cu Pro TV. Lui Drăghia îi merg toate ca pe roate și în viața personală. Soția sa, Alice Cavaleru, este însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor deveni părinți a doua oară Sursa: Instagram
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor deveni părinți a doua oară Sursa: Instagram

Pe 4 aprilie, Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au anunțat că vor deveni părinți a doua oară! Alice Cavaleru este însărcinată într-o lună și o săptămână, iar cei doi așteaptă cu sufletul la gură să afle și sexul bebelușului. Alice și Vladimir mai au fetiță, Zora, în vârstă de patru ani.

„Sunt foarte fericit și mândru că voi fi tată a doua oară. Deja avem pregătite numele pentru a doilea copil, și pentru fetiță și pentru băiețel. Acum ce-o fi să fie, nu contează! E prea deveme însă ca să aflăm sexul beblușului.

Sarcina lui Alice este mai ușoară decât prima. E mai ușor cu al doilea copil. Are patru  săptămâni spre cinci așa Alice”, a declarat actorul, pentru Click!

Vladimir a fost prezent, joi seară, la un eveniment monden întrun show-room de mobilă, unde și-a aruncat un  ochi la departamentul mobilier pentru bebeluși. Cu acest prilej, actorul a mai dezvăluit că-i merge foarte bine și pe plan profesional, cpci tocmai a semnat cu o televiziune de calibru.

„Am semnat cu Pro TV de ieri (n.r miercuri).", ne-a dezvăluit actorul, în premieră. 

Actroul nu a dat însă mai multe detalii despre proiectele pe care le va derula în viitor la televiziunea din Pache Protopopescu, unde se pare că a pus mâna pe un contract cât se poate de bănos.

A LUAT 100.000 DE EURO LA EXATLON, ÎN 2018!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți în anul 2017. Pe atunci, cei doi nu erau căsătoriți. După ce fiica lor, Zora, a venit pe lume, cei doi și-au oficializat relația. Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit la mare, pe plaja unor prieteni, în iulie 2018. Luna de miere au petrecut-o în Maroc, unde au avut parte de momente în doi, de neuitat. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 4 ani, Alaia Zora.

Vladimir Roland Drăghia s-a născut pe data de 13 martie 1986, la Galați. Este actor, poet, dar și fost înotător de performanță, iar abilitățile sale sportive l-au ajutat extrem de mult în lumea televiziunii. Vladimir Drăghia a reușit să câștige în 2018 finala concursului Exatlon, difuzat atunci de Kanal D, și premiul în valoare de 100 000 de euro.

Citește și:<<Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu ecografia>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net