Wow! Cu ce bunătăți s-au înfruptat invitații de la botezul micuțului Liam. Tortul, atracția serii, făcut public de Reghe

Botezul micuțului Liam a fost unul plin de strălucire, iar părinții săi, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, au avut o dispoziție excelentă, în ciuda adversităților din ultimele zile. Pe lângă momentul în care cei doi au încins ringul de dans, tortul pare să fi fost atracția serii.

Duminică, 25 septembrie, la Biserica Dorobanți a avut loc botezul lui Liam, băiețul pe care Laurențiu Reghecampf îl are împreună cu partenera sa de viață. 

Citește și: Reghe și Corina Caciuc l-au botezat pe micuțul Liam! Primele imagini din biserică

Evenimentul, care s-a petrecut la 48 de ore după celebra bătaie de la Snagov, a fost urmat de o petrecere fastuoasă într-un local din București.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Reghe și Corina Caciuc au părut într-o formă de zile mari, în această zi specială din viața lor. De altfel, antrenorul lui Neftchi Baku a publicat câteva secvențe spectaculoase de la eveniment.

Tortul, atracția serii la botezul lui Liam, copilul lui Reghe și Corina Caciuc

Foarte interesant: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Pe lângă minunăția de tort de care s-au bucurat din plin toți invitații, botezul lui Liam a fost marcat și de un moment în care Reghe și Corina Caciuc au făcut furori pe ringul de dans.

Vezi și: Corina Caciuc, iubita lui Reghe, a îmbrăcat o rochie super decoltată la botezul micuțului Liam

Reghe și Corina, dansează cu poftă la botezul lui Liam

În ziua botezului, fosta soție a lui Reghe, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe Instagram. Pe lângă urări pentru Liam, impresara a anunțat că din acest moment „nimeni din familia Prodan Reghecampf” nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții lor.

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre !

Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani!

Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre