2 ingrediente pe care le ai în casă te vor ajuta să desfunzi dușul din baie în timp record

Dacă aveți dușul înfundat, îl puteți rezolva cu ușurință cu un truc infailibil. Dușul este esențial în orice baie. Tocmai, ne permite să facem baie ușor și garantăm igiena fiecăruia dintre noi. Datorită utilizării sale constante, părul, reziduurile de săpun și alte murdărie se pot acumula în canalul dvs. de scurgere, așa că va fi vital să știți cum să-l desfundați, eliberând obstacolele și promovând un flux bun de apă. Prin urmare, astăzi vă vom învăța cum să o faceți eficient și în câțiva pași.

Oțetul și bicarbonatul de sodiu te pot ajuta să-ți desfunzi dușul. Foto: Click.
Oțetul și bicarbonatul de sodiu te pot ajuta să-ți desfunzi dușul. Foto: Click.

Dacă obstrucția este vizibilă, o putem îndepărta cu mâinile prin îndepărtarea capacului scurgerii dușului. Apoi va fi necesar să introduceți în interior un fir detașabil sau un piston de scurgere, mișcându-se de sus în jos pentru a slăbi orice resturi prinse. În cele din urmă, trebuie să aruncăm apă clocotită. Dar dacă acest lucru ne provoacă respingere și nu vrem să o facem, putem recurge la un truc de casă pentru a scoate dopul de murdărie din baie.

Cum să desfundați dușul din baie?

Potrivit experților, doar folosind oțet și bicarbonat de sodiu putem desfunda dușul din baie. Pentru a face acest lucru trebuie să amestecăm o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu cu o jumătate de cană de oțet alb într-un recipient mic. Apoi turnați amestecul la scurgere și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute. Apoi, trebuie să turnăm apă clocotită pentru a clăti și a îndepărta reziduurile acumulate.

Pe de altă parte, dacă nu avem oțet sau bicarbonat de sodiu, putem desfunda dușul din baie folosind apă fierbinte. Pentru a face acest lucru, va trebui să fierbeți o oală cu apă, apoi îndepărtați apa clocotită de pe foc și turnați-o încet în scurgerea dușului. Apa fierbinte va ajuta la slăbirea reziduurilor și o va face mai ușor de îndepărtat.

Astfel, cu oricare dintre tehnicile sugerate, poți desfunda dușul din baie și te poți bucura de un moment plăcut de relaxare, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net