A călătorit în toată lumea fără niciun ban. Cum a fost posibil?

Polly Kildaras abia s-a întors din călătoria vieții sale și spre deosebire de multe persoane care pleacă în vacanță, ea nu a cheltuit niciun ban. Iată cum a reușit să viziteze nenumărate țări în ultimii ani, fără să dea gaură în bugetul familiei.

Polly Kildaras are 63 de ani și este originală din Kent, Regatul Unit. A plecat într-o vacanță la care mulți pot doar să viseze, după ce a câștigat un concurs. Dar asta nu e tot, căci ultima excursie e doar cireașa de pe tort, iar englezoaica a câștigat multe alte premii în ultimii 20 de ani- iar când spunem multe ne referim la câteva... mii!

În ultimele decenii în care a participat la tot soiul de concursuri, Polly a câștigat de la bani gheață, până la mașini, biciclete, electrocasnice și chiar instrumentee muzicale. Printre destinațiile în care a plecat, fără să scoată un singur euro din portofel, se numără: Australia, Disneyland și locația preferată de cei mai mari influenceri, Maldive.

Vezi și:  Cum să călătorești prin Europa cu bani puțini. Cele mai eficiente trucuri

O femeie în vârstă de 63 de ani este „dependentă” de concursuri

Spre exemplu, anul trecut a câștigat noul Playstation 5, care era de negăsit, căci s-a vândut ca pâinea caldă. A cumpărat o pungă de chipsuri, a intrat în concurs și astfel a primit un cadou de neuitat pentru nepotul său. A „marcat” întâlniri cu celebrități cunoscute în întreaga lume, pe care nicio sumă de bani din lume nu le-ar fi putut cumpăra. Polly Kildaras a discutat cu Serena Williams, Ellie Goulding și designrul Orla Kiely.

Femeia lucrează part-time ca supraveghetor la examene și susține că nu e chiar așa ușor să participi la astfel de concursuri. Este, într-adevăr, un hobby, dar unul căruia îi dedică foarte  mult timp.

Citește și: Vacanță în Mallorca- motive pentru care merită să vezi insula spectaculoasă

„Vacanțele sunt cele mai valoroase”

„Am avut mare succes și încă mă bucur de hobby-ul meu. Chiar astăzi am primit un mesaj de la Tesco, am câștigat o noapte la un hotel de la țară, cu cină elegantă și diurnă pentru călătorie. Spun în glumă că participatul la concursuri e serviciul meu, dar chiar depun un efort considerabil, nu totul ține de noroc (...).

Am intrat în prima competiție în anul 1996, am luat locul al doilea: o vacanță all-inclusive cu diurnă de 600 de lire. După, am câștigat o mașină de spălat vase și un casetofon. Înainte trebuia să compui un slogan sau să îți cumperi intrarea într-un concurs, acum trebuie doar să completezi un formular sau să intri pe rețelele de socializare. Caut concursuri seara, când mă uit la televizor și mă înscriu peste tot pe unde pot în decursul a două ore.

Unul dintre cele mai de preț câștiguri a fost o excursie în jurul SUA, cu un avion al brandului de bere Miller, costa 20.000 de dolari. Vacanțele sunt cele mai valoroase. Apoi am câștigat vacanțe în Maldive, San Sebastian, Munchen, Franța, la Cupa Mondiala, Las Vegas, Disney World, Hawaii, San Francisco, Ibiza, Mexic și Noua Zeelandă. Abia dacă mi-am plătit vreo vacanță”, a declarat femeia, pentru The Sun.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net