Acum poți purta fotoliul ca pe haină! Iată cum arată invenția japoneză

Te simți inconfortabil în timp ce lucrezi de acasă? Muți mobila, ajungi pe scaunul de birou incomod, apoi pe canapea? Din fericire, o companie japoneză are răspunsul la problemele tale. Takikou Sewing, specializată în perne și fotolii din puf, a realizat fotoliul pe care să îl poți purta. Nu, nu este o glumă.

Fotoliul puf te ajută să te relaxezi și să te simți confortabil acasă (foto: captură video)
Fotoliul puf te ajută să te relaxezi și să te simți confortabil acasă (foto: captură video)

Citește și: Cum arată o zi perfectă de vară? Una în care fotoliul de masaj Masatto este în casa ta 

Vine în 3 dimensiuni și 4 culori

Conceput pentru a permite purtătorilor să se relaxeze oriunde și oricând, produsul se modelează după forma corpului, cântărește 5 kg și poate fi folosit și ca un fotoliu normal pe care te poți așeza. Vine în trei dimensiuni (mici - pentru copii, medii și mari), patru culori (verde, bej, maro sau gri), și costă 120 de dolari. Potrivit lui Shogo Takikawa, reprezentant al companiei, scopul noului fotoliu este de a îngădui utilizatorilor să lucreze liniștiți în orice loc al casei.

„Acest concept s-a născut din ideea unei perne care să-ți permită să te simți relaxat total, oricând și oriunde. Puteți pune acest fotoliu și în camera de zi, dar și o mulțime de alte locuri, de aceea l-am creat”, a declarat acesta, conform tabloidul britanic Metro.

Iată și: Ce riști să pățești dacă dormi zilnic pe canapea? Capcanele somnului în sufragerie 

Takikou Sewing, cu sediul în orașul Okazaki, prefectura Aichi, a creat primul fotoliu purtabil pentru un eveniment în 2015, iar un angajat l-a purtat ca parte a unei promoții. Mai târziu, când clienții l-au încercat, a fost atât de popular încât au spus că își doresc unul acasă, așa că Takikou Sewing a început să le ofere spre vânzare la sfârșitul anului 2022. Deși produsul a fost introdus pe piețe, a trecut neobservat.

Sunt realizate manual

Pe 25 ianuarie, o fotografie cu un model care poartă o fotoliul puf a apărut pe rețelele de socializare. Așa a ajuns popular în emisiunile TV matinale, unde telespectatorii s-au îndrăgostit de conceptul inedit. Iar într-o săptămână, afacerea a primit comenzi pentru un total de peste 1.500 de bucăți. Deoarece produsele sunt realizate manual unul câte unul la fabrica companiei din Japonia, se pare că va dura două luni pentru livrarea unei singure bucăți.

Brandul Hanalolo al companiei se ocupă doar de comenzile prin poștă, astfel încât clienții nu au putut vedea efectiv produsele în magazine. După ce a primit o serie de întrebări de la clienții care doreau să încerce pernele purtabile, Takikou Sewing a decis să deschidă un magazin unde oamenii să poată testa efectiv produsele. Aceștia vor putea încerca fotoliile purtabile la magazinul principal Shinjuku Marui din Tokyo, în perioada 6-19 februarie  - unde sunt prezente patru fotolii purtabile mari pentru adulți, împreună cu două medii și două mici, pe care și copiii să le încerce.

Vezi și: Moartea misterioasă a băiețelului găsit într-o cutie. Polițiștii l-au pozat în fotoliu, pentru a afla cine este și ce s-a întâmplat cu el 

„Am decis că nu putem trece peste această șansă. Da, la început îți poate fi dificil să pui fotoliul pe tine, dar o dată ce te-ai obișnuit, poți fi «leneș» toată ziua, în toată casa. Sperăm că oamenii vor iubi din ce în ce mai mult produsul”, a mai declarat Shogo Takikawa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net