Adevărul despre „super-spionul” Vladimir Putin? Ce ar fi făcut, de fapt, liderul de la Kremlin pentru KGB

Ultima actualizare:

Deja numai este un secret pentru nimeni că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a făcut parte din KGB. Însă această perioadă din viața liderului rus este una despre care, nici chiar astăzi, nu se știu prea multe, iar întreaga poveste a pătruns mai mult într-o zonă dintre realitate și legendă urbană. Potrivit unei investigații din Germania, anii petrecuți de Putin in KGB nu ar fi chiar atât de spectaculoși pe cât se pare.

O anchetă a „Der Spiegel” a adus mai multe detalii despre cariera lui Putin
O anchetă a „Der Spiegel” a adus mai multe detalii despre cariera lui Putin

Deja majoritatea dintre noi au auzit de faptul că președintele Rusiei, nimeni altul decât Vladimir Putin, ar fi fost înrolat în KGB. Nu de puține ori, cel puțin în mediul online, s-a creat o imagine aproape mitică a acestei perioade din viața liderului de la Kremlin, iar acești ani din viața lui sunt acum undeva la granița dintre realitate și legendă urbană. Însă, se pare că această epocă de confuzie a ajuns la final, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro.

O investigație condusă de către ziarul german „Der Spiegel” a arătat că perioada din anii 1980, în care Vladimir Putin a făcut parte din KGB, nu a fost tocmai una plină de aventură și pericol, ci una relativ banală.

Atribuțiile liderului actual de la Kremlin ar fi inclus, potrivit sursei, chiar și sortarea diferitelor cereri de călătorie, precum și alte asemenea sarcini de ordin administrativ. Un coleg al lui Putin din acea perioadă chiar ar fi declarat că atribuțiile acestuia constau în examinarea cererilor de vizită a rudelor din Germania de Vest, cât și identificarea de potențiali informatorii, prin rândul studenților străini din Dresda.

Putin, simplu funcționar sau „James Bond” rus?

Un fost ofițer din Stas, Horst Jehmlich, a declarat despre Vladimir Putin că acesta ar fi fost doar un simplu „curier”, acesta nefiind menționat aproape deloc în arhivele Stasi, poliția secretă a Germaniei de Est. În afară de ziua acestuia de naștere, cât și diversele sarcini administrative pe care le avea, numele acestuia nu ar fi fost menționat deloc.

Vladimir Putin ar fi ajuns în Germania de Est în anul 1985, ca agent KGB. Doar 4 ani mai târziu, Zidul Berlinului a fost dărâmat, iar cele două state germane s-au îndreptat rapid spre reunificare, fapt ce a și avut loc în anul 1990.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net