Bancnota românească care ne poate aduce o mică avere! Se vinde pentru o sumă uriașă

Dacă cumva dăm peste monede și bancnote vechi prin casă, atunci când facem curat, cea mai mare greșeală pe care o putem face este să le aruncăm! Unele dintre acestea pot valora chiar și zeci de mii de euro, în funcție de condiția în care se află!

Bancnota se vinde acum cu 35.000 de lei
Bancnota se vinde acum cu 35.000 de lei

Colecționarii de monede și bancnote vechi sunt dispuși să plătească sume uriașe pentru anumite piese de colecție, iar românii care mai au acasă astfel de bani vechi se pot trezi, peste noapte, cu o mică avere în conturi! Cele mai căutate astfel de monede sunt din epoca lui Ceaușescu, sau chiar din primii ani după căderea regimului comunist. De exemplu, un român vinde o bancnotă din 1998 cu suma incredibilă de 35.000 de lei!

Pe Internet putem găsi o mulțime de astfel de obiecte, ce se vând cu sume de-a dreptul incredibile. Tocmai din acest motiv, românii au început să caute cu atenție prin casă, în speranța că vor da peste monede și bancnote din această perioadă atât de căutată printre colecționari. Așa că dacă cumva dăm peste astfel de bani vechi prin casă, cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem este să nu îi aruncăm!

Bancnota care se vinde cu 35.000 de lei

De exemplu, o bancnotă veche de 5.000 de lei, din anul 1998, se vinde acum cu suma de 35.000 de lei! Desigur, starea în care se află bancnotele, ori monedele, poate influența serios prețul acestora. De exemplu, în anul 2022, tot pentru o bancnotă de 5.000 de lei, un român a cerut 250.000 de lei, adică aproximativ 50.000 de euro. Acesta spunea că prețul este negociabil, iar bancnota se afla într-o stare foarte bună.

O altă bancnotă extrem de valoroasă este cea de 50 de lei, cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza, emisă tocmai în anii '60. Dacă cumva se întâmplă să o mai avem prin casă, trebuie să știm că am putea cere chiar și suma de 5.000 de lei pentru ea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net