Bărbatul care susține că a călătorit în timp, în anul 3906. Ce o să se întâmple cu omenirea în viitor

Un profesor elvețian-austriac, Paul Amadeus Dienach, susține că ar fi trăit în anul 3906. În anul 1921, a fost victima unei boli, encefalită letargică, și a stat în comă timp de un an. Bărbatul a spus că, în acest timp, conștiința lui a călătorit în viitor și a intrat în corpul unui alt om, care trăia în anul 3906, pe nume Andrew Northman. A hotărât să scrie un jurnal și să explice totul despre experiența lui fabuloasă, menționând și ce se va întâmpla cu omenirea în viitor.

Paul Dienach, bărbatul care ar fi călătorit în anul 3906 / Foto: Colaj captură video/Pixabay
Paul Dienach, bărbatul care ar fi călătorit în anul 3906 / Foto: Colaj captură video/Pixabay

În anul 1921, Paul Amadeus Dienach a intrat într-o stare de comă, care a durat un an. Potrivit lui, în perioada respectivă, conștiința lui a călătorit în viitor și a intrat în corpul unui alt om, Andrew Northman, care trăia în anul 3906 d.Hr. Când s-a trezit, în anul 1922, a început să scrie un jurnal despre experiența sa și ce se va întâmpla în viitor cu omenirea.

Mai exact, Paul Dienach a ales să scrie un jurnal deoarece s-a temut să nu fie considerat nebun. Când starea sa de sănătate s-a înrăutățit, la vârsta de 36 de ani, bărbatul a decis să se mute în Grecia, continuându-și activitatea de profesor, George Papahatzis fiind unul dintre elevii săi. În anul 1924, acesta a murit de tuberculoză, iar Papahatzis a tradus scrierile găsite în biroul fostului său profesor. A crezut inițial că este un roman de ficțiune, însă și-a dat seama ulterior că este vorba, de fapt, despre un jurnal.

Ce o să se întâmple cu omenirea în viitor

În acesta, Paul Amadeus Dienach a explicat că, între anii 2000 și 3000 d.Hr, omenirea încă se va lupta cu problemele legate de suprapopulare, distrugerea mediului, inegalitatea economică, lipsa unei alimentații adecvate pentru toți oamenii și mici războaie locale.

Totul se schimbă în anul 2204, fiind anul în care se va încheia o colonizare majoră a planetei Marte, acolo mergând 20 de milioane de oameni. Însă, un cataclism în 2265 îi va ucide pe toți.

Potrivit lui Paul Amadeus Dienach, o sută de ani mai târziu (2309), un dezastru de aceleași proporții va lovi și Pământul – Marele Război Global. Zeci de milioane de oameni vor muri, războiul încheiându-se cu o dispariție aproape totală a raselor galbene și negre.

În 2396, va urma o schimbare fundamentală la nivel mondial. Va fi înființat un Parlament Global pe Pământ, format din oameni de știință. Banii vor dispărea, iar resursele vor fi disponibile oricui, iar alte probleme, precum suprapopularea, clima, alimentația și problemele ecologice, vor fi deja rezolvate.

Anul în care a călătorit Paul Dienach, 3906, este descris ca fiind o „epocă de aur”, care va dăinui până în 4000. Lumea va fi condusă de „Creatorii Universali”, personalități care îmbină simultan calitățile și abilitățile de filosof, artist, om de știință, adept, mistic etc.

Scrierile lui Paul Amadeus Dienach au fost publicate în anii 1970. Mulți au considerat că acestea au fost pur și simplu scrieri în care profesorul elvețian-austriac și-a imaginat viitorul, relatează Atlas Geografic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net