Copilul care a prezis pandemia Covid-19, premoniții sumbre! A vorbit inclusiv despre România: „Nu sunt aici pentru a speria”

Abhigya Anand, copilul profet indian care a uimit lumea cu predicțiile sale, a lansat alte previziuni, „nu pentru a speria, ci pentru a avertiza”. El este și cel care a prezis coronavirusul.

Abhigya Anand, copilul care a prezis Coronavirusul.
Abhigya Anand, copilul care a prezis Coronavirusul.

Abhigya Anandi: „România va trece printr-o transformare uriașă”  

În plus, de data aceasta, Abhigya Anandi, adolescentul în vârstă de doar 17 ani,  a discutat și despre ceea ce se va întâmpla cu România, specificând faptul că țara noastră va trece printr-o „transformare uriașă”.

Mai mult decât atât, tânărul profet a ținut să puncteze că românii vor avea și oportunități, dar și multe dificultăți. „Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a afirmat acesta.

Cum se poate ieși cu bine într-o perioadă dificilă

Abhigya Anandi a subliniat faptul că, credința în Dumnezeu este primul lucru care îi va ajuta pe oameni să reziste în fața greutăților. De asemenea, profetul indian, a oferit tuturor un sfat, să nu-și mai facă rău unul altuia.

Pe de altă parte, el a explicat ce trebuie să facem pentru a ne păstra imunitatea ridicată. „Acces cât mai puțin tehnologiile moderne, iar oamenii să stea cât mai mult timp la aer curat și să facă exerciții fizice", ne-a sf[tuit Anandi.

Problemele pot să fie rezolvate cu emoții pozitive

În plus, acesta este de părere că, emoțiile pozitive sunt cele mai importante când sunt probleme. „Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a mai spus el.

Un alt sfat din partea tânărului profet este să consumăm cât mai multe legume și fructe care sunt cultivate în propriile grădini. „Aveți mare grijă de sănătatea mentală și nu mai suferiți pentru că vă veți da sănătatea peste cap", conchide acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net