Cântecul minune care reduce anxietatea, înlătură stresul și scade tensiunea arterială. Acest lucru a fost dovedit științific

Ascultarea muzicii este o practică pe care oamenii au folosit-o de secole pentru a relaxa și calma mintea. Muzica are o putere unică de a influența emoțiile, de a reduce anxietatea și de a îmbunătăți starea de spirit. Cu toate acestea, studii științifice recente au scos la iveală care este cântecul miraculos care reduce și înlătură stresul, dar scade și tensiunea arterială.

Cântecul care scade tensiunea. Foto: arhiva.
Cântecul care scade tensiunea. Foto: arhiva.

Cântecul a fost creat cu ajutorul neurologilor și al experților în terapie cu sunet

Unul dintre aceste studii a fost realizat de Universitatea din Pennsylvania și publicat în jurnalul medical BMJ. Cercetătorii au comparat efectele midazolamului, un medicament anti-anxietate folosit în mod obișnuit pentru a reduce anxietatea înainte de operații minore; Studiul a fost realizat pe 157 de pacienți care au fost supuși unei intervenții chirurgicale sub anestezie locală.

Rezultatul studiului a fost surprinzător: piesa-minune „Weightless” a grupului britanic Marconi Union a arătat efecte comparabile și chiar superioare celor ale midazolamului, care reduce anxietatea și ameliorează stresul. Acest cântec a fost creat cu atenție cu ajutorul neurologilor și al experților în terapie cu sunet de la Mindlab International pentru a obține efecte calmante.

Melodia are puterea de a reduce tensiunea arterială și ritmul cardiac

„Weightless” a devenit cântecul miracol datorită capacității sale de a reduce tensiunea arterială și ritmul cardiac. Compoziția începe cu 60 de bătăi pe minut, scăzând treptat până la 50, ceea ce încetinește ritmul cardiac al ascultătorului; Potrivit studiilor, această melodie reduce anxietatea cu până la 65%, făcând-o mai eficientă decât alte melodii.

Există chiar și o versiune extinsă de 10 ore a „Weightless” care este disponibilă pentru cei care doresc să fie într-un mediu relaxant mai mult timp. Acum că știi care este cântecul miraculos care reduce anxietatea, elimină stresul și scade tensiunea arterială, îl poți folosi ca instrument pentru a-ți îmbunătăți sănătatea mentală și fizică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
control aeroport jpg
ion iliescu inquam photos jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
Inundatii Slobozia Conachi  Foto Inquam Photos   George Calin (6) jpg
Masina de spalat rufe jpg
garcia calavera blog jpg
fructe uscate 600x400 jpeg
Olt 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net