Care este cea mai dificilă vârstă din viață, potrivit experților. Află de ce atunci totul este cu susul în jos

Ultima actualizare:

Există o etapă în viața noastră în care totul este mai complex și mai dificil. Află ce înseamnă să fii pregătit și să înfrunți bătălia.

La 30 de ani pot ieși la suprafață traumele noastre relaționale din copilărie. Foto: Click.
La 30 de ani pot ieși la suprafață traumele noastre relaționale din copilărie. Foto: Click.

Viața este plină de momente, unele fericite și distractive și altele în care domnește nefericirea. Această ultimă etapă va fi cea mai dificilă dintre toate, deoarece credem că lumea se prăbușește. Și potrivit experților, există o vârstă în care poate apărea acest tip de situație. Prin urmare, mai jos vă vom oferi toate detaliile astfel încât să fiți mereu la curent și atunci când se întâmplă, să fiți pregătit să rezolvați fiecare problemă.

Epoca în care totul este cu susul în jos

Oamenii de știință și cercetătorii și-au asumat sarcina de a investiga comportamentul uman și tot ceea ce-i înconjoară. Printre acestea, ce provoacă stres, îngrijorare sau fericire și la ce vârstă apar aceste emoții cel mai frecvent. Deși sunt doar estimări, ele spun multe despre ceea ce aduce bunăstare sau angoasă societății în care trăim în prezent.

Psihoterapeutul și specialistul în recuperarea traumei emoționale, Annie Wright, susține că există o epocă în viața noastră în care totul este în jos, în care domnesc problemele și grijile, în care parcă totul este împotriva noastră.

Această vârstă este cea mai dificilă din viață

Orice etapă este dificilă, pentru că într-o zi poate fi rău, dar în următoarea să se schimbe în bine. Asta nu înseamnă că vom avea o viață proastă sau că vom fi marcați de nefericire, ci că fiecare etapă are suișuri și coborâșuri. Iar conform profesioniștilor, cea mai dificilă etapă din viață este cea prin care trecem de la 30 la 40 de ani.

Care este explicația pentru care se întâmplă acest lucru

Explicația? La acea vârstă pot ieși la suprafață traumele noastre relaționale din copilărie, în același timp că ne confruntăm cu mai multe solicitări în sferele muncii și socio-afective. Prin urmare, trebuie să fim pregătiți să facem față acestei furtuni și să avem încredere că totul se va rezolva rapid.

image
image
image
image
image
image
mircea tatu fermier panouri solare (3) png
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg