Castelul acesta vine la pachet cu 2 insule! Iată cât costă

Spectaculosul castel Glenborrodale din Scoția a fost construit de Charles Rudd și deținut cândva de fondatorul companiei internaționale Boots, John Boot. A fost folosit în special pentru petreceri și eveniment opulente, dar acum poate deveni casa unui cumpărător pe care îl ține buzunarul, desigur!

Castelul Glenborrodale a fost construit în 1902

Castelul Glenborrodal
Castelul Glenborrodal arată ca scos din basme (Foto: savills.com)

Castelul Glenborrodale datează din 1902 și este un conac baronial scoțian realizat din cărămidă roșie Dumfriesshire. Se află pe un teren spectaculos de pe malul lacului Sunart și vine la pachet cu două insule, precum și alte două proprietăți separate, cunoscute sub numele de The Coach House și Gate House. Există, de asemenea, o sală de sport separată, conform site-ului countrylife.co.uk.

Unul dintre doritoare (Foto: savills.com)
Unul dintre doritoare (Foto: savills.com)

Câte dormitoare?”, ați putea întreba în mod rezonabil. Răspunsul este că e un castel, deci destul multe. 16, mai exact și același număr de băi. De asemenea, ați putea întreba, uitându-vă la imagini, „Castelul Glenborrodale a fost odată un hotel?” și răspunsul este da, chiar a fost. Așa că va avea nevoie de puțină muncă pentru a fi transformat într-o casă de familie.

Are cinci etaje, iar casa principală oferă mai mult de 1.500 de metri pătrați de spațiu de locuit, perfect pentru o familie numeroasă, care are mulți prieteni....și inamici, căci e loc pentru toată lumea aici. Lăsând gluma la o parte, castelul Glenborrodale este într-adevăr o operă de artă atât la exterior, cât și la interior. A fost decorat cu mult lemn, tencuieli fine și tartan.

Există și heliport

Proprietatea dispune de aproximativ 134,4 acri de grădini și terenuri. La nord, grădinile sunt dens populate cu rododendroni și azalee și păduri mature mixte, oferind peisaj superb. Spre sud, grădinile sunt mai formale, cu o terasă uriașă pe care să vă bucurați de priveliștile spre Oronsay și peste Loch Sunart sau să vă parcați elicopterul, căci aici există și un heliport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
derya jpg
t16 actu 2 25col vita de vie jpeg
foto1 reporter click! si black alien jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa de sud acoperita de zapada jpg
image png
carte pixabay jpg
ossobuco alla milanese  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net