Ce a primit un tânăr după ce a comandat o shaorma într-un local promovat de Dorian Popa. Artistul a fost atacat dur: „Cum ți se pare să mâncăm așa ceva?”

Un tânăr din Iași a avut parte de o experiență uluitoare, după ce a comandat o shaorma într-un local popular din Băneasa. Imaginea locației este chiar Dorian Popa, care a primit o mulțime de reacții acide, după ce Lucian și-a împărtășit experiența în mediul online. 

Dorian Popa, criticat dur pentru promovarea unei shaormerii / Foto: Colaj Click
Dorian Popa, criticat dur pentru promovarea unei shaormerii / Foto: Colaj Click

Tânărul din Iași a găsit cartofi aproape necomestibili în shaorma promovată de Dorian Popa

Nerăbdător să guste shaorma pe care chiar Dorian Popa o promova, tânărul din Iași a rămas șocat de ceea ce a descoperit. După ce și-a ridicat comanda, Lucian și-a dat seama că în loc să aibă o recenzie pozitivă pentru produs, nu poate decât să avertizeze consumatorii să nu se încreadă în calitatea acestuia.

Întreaga întâmplare a fost povestită de băiat, pe rețelele de socializare, acolo unde internauții l-au criticat dur pe Dorian Popa, pe motiv că a devenit imaginea unui local care nu oferă deloc serviciile promise.

Se pare că Shaormeria Băneasa a devenit tot mai renumită după ce Dorian Popa a devenit imaginea brandului, clienții fiind tot mai curioși să guste din preparatele recomandate. Cu toate acestea, se pare că există și oameni nemulțumiți, care nu recomandă deloc acest local.

„Hai Doriane, că sigur nu ai fi consumat așa ceva”

Lucian, tânărul din Iași a descoperit că în shaorma pe care a comandat-o, se aflau cartofi arși, aproape necomestibili, lucru care l-a dezamăgit, de-a dreptul. După ce a povestit întreaga întâmplare pe un grup de Facebook, acesta a stârnit  mai multe discuții și controverse în jurul oamenilor, care credeau că shaormeria cu pricina este de calitate superioară.

„Zici ca i-a prajit cu ulei de motor 5w-40.”, „Ce au mai? Sunt puțin crocanți a vrut sa facă crispy”, „Nu recomand Băneasa in nici o locație din orice județ”, „A zis Dorian că … el nu ar cumpăra în viața lui așa ceva”, „Cred că nu au schimbat uleiul din fripteoza de luni de zile….Uleiul se schimba macar la 2 zile/ „Doriane, ce ai făcut tăticule, ai mâncat și tu? / „Hai Doriane că sigur nu ai fi consumat așa ceva...te-au plătit bine?”, au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor, la postarea tânărului din Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
batrani jpg
scoli modulare jpeg 2 jpeg
andrea lo rosso pictura picasso il giorno jpg
everest noaptea jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
shutterstock 2466647573 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net