Ce cadou să-i faci persoanei iubite de Valentine's Day 2022?

În luna iubirii, cadourile sunt la mare căutare, iar cuplurile se întrec pentru a-și oferi cele mai interensate daruri și experiențe.

image

Valentine’s Day 2022 a ajuns, iar cadourile se găsesc deja în brațele persoanelor dragi. Totuși, dacă nu ai reușit să ajungi să cumperi ceva pentru persoana iubită, magazinele specializate îți stau la dispoziție. În funcție de personalitatea și dorințele ei, te poți orienta în folosind internetul. 

Ce cadou îi poți face persoanei iubite?

Așadar, dacă dorești să oferi un cadou, dar și experiențe de neuitat, te poți orienta spre un pandativ în care mesajul „te iubesc” este scris în toate limbile existente. Pentru experiențe palpitante, cuplurile se pot orienta spre un joc de societate adresat cuplurilor, care promit că vor pipera această seară de Valentine’s Day 2022. 

O altă adiție interesantă ar fi o cană cu mesajul perfect pentru persoana iubită, adaptată în funcție de relația pe care o aveți. Pentru cuplurile ce obișnuiesc să se joace împreună, poți să optezi pentru un set de articole de gaming pentru persoana dragă.

Totuși, unele cupluri doresc experiențe extreme, iar acestea se orientează spre închirierea unor experiențe la mare înălțime, într-un avion de mici dimensiuni. 

"Zborul se oferă sub formă de vouchere. Pentru că suntem în iarnă și vremea e imprevizibilă, acestea au valabilitate 12 luni. Așadar cei care le primesc se pot bucură pe tot parcursul anului să se programeze. Prețurile variază între 350 lei și 1.400 lei în funcție de opțiunea aleasă", a transmis Sebastian Radu, președintele Asociației Iubim Aviația. 

De asemenea, dacă nu ați zburat niciodată, asociația transmite că au fost prezenți și persoane care nu au zburat niciodată sau care au rău de înălțime, dar cu ajutorul personalului specializat de la bord, au reușit să treacă peste aceste neplăceri.

"Au venit oameni care nu au zburat niciodată. Cei care au rău de înălțime, spun că se uită de la etajul 8 în jos și le vine rău, le-a fost foarte bine. E o experiență care trebuie încercată și merită, nu poți să treci prin viața asta și să nu zbori. Totul e mai frumos de sus, țara e mai frumoasă de sus", povestește Bogdan, pilot, conform Antena 3.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net