Cele 6 lucruri gratuie pe care poți să le ceri în avion. Călătorii nu știu că au aceste drepturi

Cei care călătoresc cu avionul pot primi o serie de lucruri, în mod gratuit, în timpul zborului. Printre acestea se numără acordarea unor pastile, accesorii de mai multe tipuri sau chiar și servicii temporare de babysitting.

În avion poți să apelezi la servicii temporare de babysitting Foto: Pixabay.com
În avion poți să apelezi la servicii temporare de babysitting Foto: Pixabay.com

Poți să îți faci mai plăcut zborul cu avionul, dacă știi de ce facilități poți beneficia în mod gratuit. În funcţie de compania aeriană pe care ai ales-o, poți să ai parte de multe servicii gratuite de care până acum nu ştiai. 

Accesorii de mai multe tipuri

Pături, perne și măști de dormit fac parte din pachetul de zbor pentru fiecare pasager. Poți să ceri chiar și o pereche de șosete sau sosoni.

Servicii temporare de babysitting

Să calatoriţi cu cei mici poate fi greu, iar însoţitorii de zbor ştiu acest lucru. În cazul în care aveţi nevoie să mergeţi la toaletă cei mai mulţi însoţitori de zbor vor fi de acord să supravegheze copii. Totuşi, nu exageraţi cu plecatul de lângă cei mici, deoarece stewardezele au şi alte sarcini.

Poți să ceri pastile pentru durerile de cap

În cazul în care aveţi nevoie vreodată de o pastilă pentru dureri de cap, medicamente antiaciditate sau pentru stări de vomă, fiţi siguri că echipajul de zbor vă poate ajuta cu o mini trusă de prim ajutor. Tot ce trebuie să faceţi este să cereţi.

Poți să ceri reumplerea sticlei cu apă

Este important să te hidratezi în timpul zborului și având în vedere că nu ai de unde să mai iei apă, sau poate nu vrei să cumperi, există și acest serviciu gratuit: poți să ceri să ți se reumple sticla. 

Materiale de divertisment: Filme, muzica, jocuri

Pentru ca zborul tău sa fie cât mai rapid și confortabill cu putință, companiile aeriene oferă o gamă largă de filme și serii pe care le poți viziona, dar si muzică. Poți să te bucuri și de reviste sau jocuri video.

Șervețele antibacteriene

Dacă ai un sistem imunitar mai slab, sau doar preferi să te asiguri că nu te pândește niciun microb, poţi oricând să ceri însoţitorilor de zbor serveţele antibacteriene pentru necesitatea ta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net