Cum să elimini pesticidele de pe fructe și legume instant. Ingredientul simplu care le curăță de chimicale

Metoda simplă prin care poți curăța fructele și legumele de pesticide! Ai nevoie de doar câteva ingrediente banale din bucătărie, dar care vor reuși să elimine chimicalele din produsele tale! În scurt timp, vei putea consuma cele mai bune alimente. 

Cum să elimini pesticidele de pe fructe și legume instant
Cum să elimini pesticidele de pe fructe și legume instant

Metoda simplă prin care poți curăța fructele și legumele de pesticide

Problema pesticidelor de pe fructe și legume este una care ne dă bătăi de cap tot mai mari. Toiți ne dorim să cumpărăm produse de sezon cât mai naturale și de origine românească, doar că de multe ori ne alegem cu alimente pline de pesticide care ne pot afecta sănătatea. Totuși, există o soluție prin care putem scăpa măcar de o parte din aceste chimicale și anume o curățare adecvată a legumelor și fructelor.

De multe ori nu este de ajuns să le spălăm doar cu apă, așa că un TikTok-er a postat pe platformă o metodă simplă care ganartează că va elimina o bună parte din pesticide. Tot ce vă trebuie sunt apa, bicarbonat de sodiu și apă.

Mai exact, într-un recipient puneți puțin bicarbonat de sodiu peste care veți pune zeama de la lămâie. Ulterior adăugați legumele și fructele ce urmează a fi spălate și puneți apă. Lăsați să acționeze timp de 15 minute și veți vedea clar sunt chimicalele sunt curățate de pe produse. 

Cum să elimini pesticidele de pe fructe și legume 

Acesta este trucul pe care eu îl folosesc pentru o curățare profundă a legumelor și fructelor. Le scufund în apă cu bicarbonat de sodiu activat cu zeama de lămâie pentru aproximativ 15 minute. Tu știai că în acest fel elimini un procent foarte mare de pesticide?”, se arată în descrierea videoclipului de pe TikTok.

Locul de unde cumpărați legumele și fructele este foarte important. Mulți comercianți aleg să ofere produse de import. Cea mai sigură metodă este să mergeți direct la piață, acolo unde știți că vând producătorii români. Acolo aveți șanse mult mai mari să dați de produse bio și cu mai puține chimicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net