Dana Budeanu, reacție dură față de femei, de Paște! Le-a făcut praf pe cele care nu gătesc de sărbători

Ultima actualizare:

Dana Budeanu vine cu o reacție extrem de dură față de femeile care aleg să nu gătească de Paște, dar și față de bărbații care se implică în pregătirea preparatelor tradiționale pentru această sărbătoare. Cum i-a denumit creatoare de modă, aflați acum!

Dana Budeanu, reacție dură față de femeile care nu gătesc de sărbători
Dana Budeanu, reacție dură față de femeile care nu gătesc de sărbători

Dana Budeanu, reacție dură! Amețitele nu gătesc de Paște

Într-un mesaj transmis pe rețelele de socializare Dana Budeanu a vorbit despre pregătirile din această perioadă, adresând replici acide femeilor care aleg să nu gătească de sărbători. Aceasta le-a numit „amețite". Creatoarea de moadă consideră că treaba din bucătărie este o datorie de femeie.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul transmis de Dana Budeanu pe Facebook.

În același timp, Dana Budeanu a spus că niciun bărbat nu s-ar trezi pentru astfel de lucruri. Vedeta a criticat dur și criza ce se stârnește în jurul preparatelor de Paște.

Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. (…). 

Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, spunea Dana Budeanu.

Dana Budeanu revoltată

dana budeanu inel de logodna

Tot recent creatoare de modă a vorbit despre influencerițele care dau sfaturi despre gătit și mâncat sănătos, femei despre care consideră că nu au neapărat o pregătire în acest sens. Mai mult, aceasta spune că bucătarii adevărați nu ajung să gătească învățând de pe internet.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor.”, a declarat Dana Budeanu în mediul online, potrivit Playtech. 

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net