Dana Budeanu, reacție dură față de femei, de Paște! Le-a făcut praf pe cele care nu gătesc de sărbători

Ultima actualizare:

Dana Budeanu vine cu o reacție extrem de dură față de femeile care aleg să nu gătească de Paște, dar și față de bărbații care se implică în pregătirea preparatelor tradiționale pentru această sărbătoare. Cum i-a denumit creatoare de modă, aflați acum!

Dana Budeanu, reacție dură față de femeile care nu gătesc de sărbători
Dana Budeanu, reacție dură față de femeile care nu gătesc de sărbători

Dana Budeanu, reacție dură! Amețitele nu gătesc de Paște

Într-un mesaj transmis pe rețelele de socializare Dana Budeanu a vorbit despre pregătirile din această perioadă, adresând replici acide femeilor care aleg să nu gătească de sărbători. Aceasta le-a numit „amețite". Creatoarea de moadă consideră că treaba din bucătărie este o datorie de femeie.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul transmis de Dana Budeanu pe Facebook.

În același timp, Dana Budeanu a spus că niciun bărbat nu s-ar trezi pentru astfel de lucruri. Vedeta a criticat dur și criza ce se stârnește în jurul preparatelor de Paște.

Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. (…). 

Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, spunea Dana Budeanu.

Dana Budeanu revoltată

dana budeanu inel de logodna

Tot recent creatoare de modă a vorbit despre influencerițele care dau sfaturi despre gătit și mâncat sănătos, femei despre care consideră că nu au neapărat o pregătire în acest sens. Mai mult, aceasta spune că bucătarii adevărați nu ajung să gătească învățând de pe internet.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor.”, a declarat Dana Budeanu în mediul online, potrivit Playtech. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net