Cele trei „mascarade” care distrug viețile românilor. Dana Budeanu: „Sunt vizaţi oamenii amărâţi”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu iese din nou la atac și face un top cu „mascaradele” guvernării din România. Celebrul designer vestimentar spune că nu mai ai cum să te salvezi atunci când te lovesc „toate astea trei”.

Dana Budeanu e revoltată! Cele trei „mascarade” care distrug viețile oamenilor
Dana Budeanu e revoltată! Cele trei „mascarade” care distrug viețile oamenilor

Invitată la Antena 3 CNN, Dana Budeanu a evidențiat care sunt cele trei „mascarade”, în opina ei, din ultima perioadă. Concret, vedeta a vorbit despre acele subiecte pentru care vedem zilnic înfruntări în coaliţie şi care nu ajung la nicio rezolvare.

„Mascarada, este unul dintre cuvintele, să le spun așa, pe care le-am lansat în anii ăștia grei prin care am trecut cu concursul USR”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv, conform Antena 3.

Celebrul designer vestimentar consideră că cele trei „mascarade” existente în prezent „targetează” oamenii amărâți. Vedeta spune că nu știe dacă aceștia „mai au vreo șansă de supraviețuire” atunci când sunt loviți de aceste probleme uriașe pentru care Gurvernul tot nu găsește soluții.

Dana Budeanu e revoltată! Cele trei „mascarade” care distrug viețile oamenilor 

Lista celebrei Dana Budeanu începe cu „mizeria” de la Ministerul Sănătății. Vedeta critică condițiile din spitale și mâncarea pe care o primesc pacienții. La „mascarade” este inclus și prețul „liberalizat” la energie. Evident, nu lipsește nici „problema pensiilor”.

„1. Mizeria de la Ministerul Sănătății referitoare la mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta definitiv și care nu s-a mai reluat niciodată deloc in spital.

Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România, cu excepția, probabil la 5 % dintre acestea. Mizerie este, apă caldă, căldură nu există în spital. Știm asta foarte bine. Asta este, cred eu, mascarada de pe locul 1.

2. Prețul la energie "liberalizat" - o bătaie de joc care și aia se va reglementa acum printr-o ordonanță care va diminua cât de cât furtul calificat al băieților deștepți și atât, care nu avea niciun rost și n-a avut niciun sens.

3. Problema a pensiilor - o problemă foarte, foarte gravă.

Dacă observați, toate aceste trei mascarade targetează strict oamenii amărâți, adică majoritatea populației, care nu știu dacă astăzi mai au vreo șansă de supraviețuire. Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te poţi salva și cum", a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net