El este bărbatul în fața căruia tremură Dana Budeanu. Video cu creatoarea de modă vizibil emoționată: „Eu nu am emoții niciodată, dar acum...”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu e considerată una dintre cele mai puternice femei din România. Un model pentru multe persoane, vedeta a afișat mereu o imagine dură. Prezentă recent pe o scenă pentru o discuție liberă despre spiritualitate, feminitate și credinţă, creatoarea de modă a arătat un moment rar de vulnerabilitate.

Moment inedit cu Dana Budeanu
Moment inedit cu Dana Budeanu

La invitația lui Damian Draghici, Dana Budeanu şi actorul Dan Puric au stat faţă în faţă în cadrul unei discuţii care a atins multe teme actuale. Dialogul fascinant s-a petrecut într-o sală de spectacol umplută până la refuz.

În startul conversației, Dana și-a arătat fragilitatea și respectul uriaș pe care îl are pentru actorul, filosoful, scriitorul și regizorul de teatru alături de care avea onoare să dezbată subiecte importante ale vremurilor pe care le trăim.

„Eu nu pot continua nimic din ceea ce spune domnul Puric. Domnul Puric vă vorbește și unde termină dumnealui propoziția se termină subiectul. Eu nu am emoții niciodată, adică niciodată. Nu știu dacă se vede...”, a precizat Dana Budeanu, care ulterior a făcut un gest care a stârnit aplauzele celor prezenți.

Vedeta și-a întins brațele, arătându-le tuturor că tremură de emoție în acel moment. Gestul inedit al Danei l-a amuzat pe Dan Puric, care a reacționat imediat. „Cum să n-o iubești, domne!? 1-0 în mintul 25, ați văzut ce ne-a păcălit?”, a afirmat celebrul actor.

Moment superb cu Dana Budeanu și Dan Puric

Ulterior după acest moment, creatoarea de modă, implicată atât de des în problemele sociale ale românilor, a vorbit despre faptul că „majoritatea femeilor nu mai vor să fie femei”.

În timpul conversației care a ținut aproape 3 ore, Dana Budeanu a analizat și impactul pe care îl are mișcare feministă în societate.

„Noi nu trebuie să fim feministe, noi trebuie să fim femei”

„Majoritatea femeilor nu mai vor să fie femei. Le este greu să fie femei. Nu este modern să fie femei. Nu mai este nimic frumos în a fi femeie. 

Eu am venit pe jos, prin mizerie - că asta am ajuns să vedem în fiecare zi în orașul nostru, pe aceste tocuri bej, pe o piatră cubică alunecoasă din cauza jegului. Pe lângă mine au trecut probabil 50 de femei încălțate în cutii... pentru că ele nu mai vor să fie femei.

De ce? Această mișcare feministă, care a pornit de la principii complet nevinovate, de fapt s-a născut să distrugă femeia. Noi nu trebuie să fim feministe, noi trebuie să fim femei.

Pentru că majoritatea nu mai vor să fie femei, nu mai există viața aia la care vă uitați în filme, pe care o citiți în carți, pe care v-o doriți și pe care n-o mai aveți”, a transmis Dana Budeanu în timpul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Dan Puric: „O femeie frumoasă este o sărbătoare a ochilor”

Dan Puric (63 de ani)
Dan Puric (63 de ani)

În vârstă de 63 de ani, celebrul actor, scriitor și regizor de teatru e de părere că în prezent se încearcă distrugerea ideii de mamă, pentru a distruge iubirea.

„Când am fost în America am văzut acolo cele mai triste femei. Francezul spune că o femeie frumoasă este o sărbătoare a ochilor. Declin feminitatea în alt raport, în femeie altar.

Acum se scurg trilioane de dolari pentru a distruge ideea de mamă și pentru a distruge un raport, iubirea, limitându-l la sex. Interesant este că oamenii își puneau problema ce este dragostea încă cu 400 de ani înainte de Hristos”, a precizat Dan Puric în podcastul lui Damian Drăghici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net