De-a dreptul șocant! Ce a găsit o femeie în pizza pe care a comandat-o la restaurant: „Am simțit ceva pe limbă!"

Ultima actualizare:

O femeie era să ajungă de urgență la spital după ce a comandat de mâncare. Ce a putut să găsească în preparat este de-a dreptul revoltător!

1 pizza jpg jpeg

De la mâncare stricată, la livrări problematice, serviciile food delivery pot întâmpina multe probleme. Cu toate acestea, conform unui studiu realizat de Hospitality Culture Institute, 60% dintre comenzile de mâncare ale românilor au fost date online în anul 2022. 

În zilele noastre este mult mai ușor să dai comandă de mâncare decât să îți gătești, doar că nu de puține ori ceea ce comandăm nu se asemenea nici pe departe cu ceea ce primim. Cu asta s-a confruntat și o femeie care a decis să își comande o banală pizza care conținea însă un obiect care i-ar fi putut pune viața în pericol.

Pizza jpg

Ce a putut găsi o femeie în pizza

Cel mai ciudat lucru pe care l-am găsit când am comandat mâncare este un șurub. Comandasem pizza la un restaurant local. Mușcasem dintr-o felie, moment în care am simțit că ceva tare se rostogolea pe limba mea. Chiar atunci am scos din gură un șurub plin cu brânză. Cel mai probabil un șurub slăbit căzuse de pe un raft din zona în care se pregătea mâncarea și, din nefericire, a aterizat pe pizza mea chiar în momentul în care era preparată. Sau pur și simplu cazuse într-un recipient cu garnituri. Am considerat că a fost un accident ciudat, deoarece nu-mi puteam imagina un angajat făcând așa ceva în mod intenționat. Din fericire, nu mușcasem din șurub, așa că nu pățisem nimic grav. Cu toate acestea, am sunat la restaurant, temându-mă ca nu cumva o altă persoană care voia să comande să pățească asemenea mie, mai ales dacă pe acolo plouă cu șuruburi."

Pizza de post  Sursa foto shutterstock 176980196 jpg

Pentru a se scuza față de clienta căreia i-au pus viața în pericol angajații localului au decis să îi ofere o pizza gratuită.

În urma incidentului am primit o pizza gratuită. Am mers însă la local cu șurubul plin de brânză drept dovadă pentru a i-l arăta managerului. Nu voiam să creadă că eram genul de persoană care pune obiecte în mâncare numai pentru a primi o masă gratuită."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net