De câte ori trebuie să închidem ușa cu cheia, înainte de a adormi? Metoda aparent banală, dar care ne poate salva viața în caz de pericol

Majoritatea persoanelor care încă se tem de faptul că în casa lor și-ar putea face apariția „musafirii nepoftiți”, trebuie să cunoască acest detaliu despre închiderea ușilor. De câte ori ar trebui acestea încuiate? 

Hoț / foto: Pixabay
Hoț / foto: Pixabay

Siguranța noastră este primordială și nimic nu ar trebui să fie mai important decât acest lucru. Încuietorile ușilor sunt realizate cu scopul de a ne afla în siguranță atât noi, cât și bunurile din locuințele noastre. 

Cum rămânem în siguranță în propria casă

Siguranța casei noastre, și implicit a familiei noastre, ne determină să luăm cele mai bune decizii. Cazurile locuințelor sparte de hoți nu scad deloc, lucru care îi sperie pe majoritatea oamenilor. 

„De câte ori ar trebui să fie încuiată ușa?” - este întrebarea care stă pe buzele tuturor oamenilor. Ei bine, conform kalekilit.com, este recomandat ca ușa să fie închisă în următorul mod: o dată, și respectiv de două ori în cazul sistemelor de închidere cu două sau trei ture. Mecanismele care pot fi încuiate în trei ture trebuie să fie încuiate de două ori, iar mecanismele care pot fi încuiate în două ture trebuie să fie încuiate o singură dată, deoarece întoarcerea unei încuietori în trei ture va reduce durabilitatea piesei care este atașată la încuietoare prin intermediul unui arbore de blocare.

Încuietorile cele mai greu sparte de hoți 

Dacă ne dorim un nivel ridicat de protecție în fața hoților, există tehnologia care ne ajută în acest sens. Mai concret, este vorba despre ușile de ultimă generație, care se pot bloca digital și faptul că ultima tehnologie ajută ușile să se deblocheze mai greu în cazul unui furt. 

În general, hoții pot fi experți în deschiderea ușilor cu sistem de închidere clasic, dar dacă vine vorba de ușile de ultimă generație cu parolă, aceștia nu vor dedica timp mult să se chinuie să dezactiveze alarma care îi dă de gol și decid să bată în retragere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
intercity jpg
5 idei de relaxare pentru toamna asta sau cum sa te distrezi si dupa vacanta jpg
bucatarie pexels jpg
manastirea VORONET jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
leonardo da vinci jpeg
shutterstock 181679426 jpg
Pratyaksh Vijay yoga guinness world records jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net