Iubita lui Putin, cea mai flexibilă femeie din Rusia. Imagini cu ea goală, în cele mai hot pictoriale

Ultima actualizare:

De mulți se știe că Vladimir Putin, unul dintre cei mai importanți oameni din lume, are avea o relație secretă Alina Kabaeva. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică a fost considerată multă vreme cea mai flexibilă femeie din Rusia.

Iubita lui Putin, cea mai flexibilă femeie din Rusia
Iubita lui Putin, cea mai flexibilă femeie din Rusia

Despre Putin, care a împlinit 70 de ani pe 7 octombrie, se știe că a fost întotdeauna o persoană extrem de discretă în privința vieții sale private. Acesta a negat mereu că ar avea o relație cu fosta gimnastă.

În vârstă de 38 de ani, iubita liderului de la Kremlin face parte din cercul de apropiați ai preşedintelui rus. În prezent, Alina Kabaeva prezidează grupul de stat National Media, care controlează mai multe posturi de televiziune.

Poate te interesează: Vladimir Putin, protagonistul unui moment bizar! A strigat cât l-au ținut plămânii «Rusia»

Mare campioană, iubita lui Vladimir Putin i-ar fi dăruit acestuia și doi copii. Toate informațiile reprezintă zvonuri. Nimic nu a fost confirmat vreodată. Ce este însă cert e faptul că Alina Kabaeva a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei din Rusia. Mai mult, fosta sportivă era poreclită la Moscova drept cea mai elastică femeie din țară.

Vezi și: Vladimir Putin a împlinit 70 de ani. Ce origini are președintele Rusiei

Alina Kabaeva, amanta lui Putin, e răvășitoare. Era considerată cea mai flexibilă femeie din Rusia

Presupusa amantă a lui Putin a fost una dintre cele mai sportive la gimnastică ritmică. Kabaeva are o mișcare care îi poartă numele și a câștigat alături de Rusia numeroase medalii olimpice de aur în perioada 2000-2016.

Născută în 1983, Alina Kabaeva a început gimnastica ritmică la vârsta de 4 ani. Ulterior, sportiva avea să devină cunoscută drept cea mai flexibilă femeie din Rusia.

Până la retragerea din activitate, pe lângă premiile olimpice, Kabaeva a câștigat 18 medalii la Campionatele Mondiale și 25 la Campionatele Europene.

S-a zvonit că ar avea doi copii cu Putin

Anul acesta s-a zvonit că Alina Kabaeva ar fi însărcinată pentru a treia oară. Potrivit ziarului elveţian Blick, liderul de la Kremlin şi fosta gimnastă au doi copii. 

Primul băiat ar fi venit pe lume în secret, în Elveţia, în 1997, iar cel de-al doilea fiu s-a născut la Moscova, fiind asistat de acelaşi medic, conform celor de la Daily Mail. Toate aeste informaţii nu au fost confirmate niciodată.

Sancționată pentru că este o apropiată a lui Putin

alina kabaeva jpeg

Chiar dacă nu e clar statul relației dintre Putin și Kabaeva, fosta sportivă e considerată o apropiată a preşedintelui rus. Mai mult, se pare că aceasta ar juca un rol important în ascunderea averii personale a liderului rus în străinătate.

Tocmai din acest motiv, presupusa amantă a lui Vladimir Putin a fost inclusă pe lista cu sancţiuni a UE, SUA şi Marii Britanii, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina.

Nu trebuie uitat că pe această listă se regăsește și fosta soţie a liderului de la Kremlin, Liudmila, în prezent Ocheretny, de care Putin a divorţat oficial în 2013.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net