Iubita lui Putin, cea mai flexibilă femeie din Rusia. Imagini cu ea goală, în cele mai hot pictoriale

De mulți se știe că Vladimir Putin, unul dintre cei mai importanți oameni din lume, are avea o relație secretă Alina Kabaeva. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică a fost considerată multă vreme cea mai flexibilă femeie din Rusia.

Iubita lui Putin, cea mai flexibilă femeie din Rusia
Iubita lui Putin, cea mai flexibilă femeie din Rusia

Despre Putin, care a împlinit 70 de ani pe 7 octombrie, se știe că a fost întotdeauna o persoană extrem de discretă în privința vieții sale private. Acesta a negat mereu că ar avea o relație cu fosta gimnastă.

În vârstă de 38 de ani, iubita liderului de la Kremlin face parte din cercul de apropiați ai preşedintelui rus. În prezent, Alina Kabaeva prezidează grupul de stat National Media, care controlează mai multe posturi de televiziune.

Poate te interesează: Vladimir Putin, protagonistul unui moment bizar! A strigat cât l-au ținut plămânii «Rusia»

Mare campioană, iubita lui Vladimir Putin i-ar fi dăruit acestuia și doi copii. Toate informațiile reprezintă zvonuri. Nimic nu a fost confirmat vreodată. Ce este însă cert e faptul că Alina Kabaeva a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei din Rusia. Mai mult, fosta sportivă era poreclită la Moscova drept cea mai elastică femeie din țară.

Vezi și: Vladimir Putin a împlinit 70 de ani. Ce origini are președintele Rusiei

Alina Kabaeva, amanta lui Putin, e răvășitoare. Era considerată cea mai flexibilă femeie din Rusia

Presupusa amantă a lui Putin a fost una dintre cele mai sportive la gimnastică ritmică. Kabaeva are o mișcare care îi poartă numele și a câștigat alături de Rusia numeroase medalii olimpice de aur în perioada 2000-2016.

Născută în 1983, Alina Kabaeva a început gimnastica ritmică la vârsta de 4 ani. Ulterior, sportiva avea să devină cunoscută drept cea mai flexibilă femeie din Rusia.

Până la retragerea din activitate, pe lângă premiile olimpice, Kabaeva a câștigat 18 medalii la Campionatele Mondiale și 25 la Campionatele Europene.

S-a zvonit că ar avea doi copii cu Putin

Anul acesta s-a zvonit că Alina Kabaeva ar fi însărcinată pentru a treia oară. Potrivit ziarului elveţian Blick, liderul de la Kremlin şi fosta gimnastă au doi copii. 

Primul băiat ar fi venit pe lume în secret, în Elveţia, în 1997, iar cel de-al doilea fiu s-a născut la Moscova, fiind asistat de acelaşi medic, conform celor de la Daily Mail. Toate aeste informaţii nu au fost confirmate niciodată.

Sancționată pentru că este o apropiată a lui Putin

alina kabaeva jpeg

Chiar dacă nu e clar statul relației dintre Putin și Kabaeva, fosta sportivă e considerată o apropiată a preşedintelui rus. Mai mult, se pare că aceasta ar juca un rol important în ascunderea averii personale a liderului rus în străinătate.

Tocmai din acest motiv, presupusa amantă a lui Vladimir Putin a fost inclusă pe lista cu sancţiuni a UE, SUA şi Marii Britanii, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina.

Nu trebuie uitat că pe această listă se regăsește și fosta soţie a liderului de la Kremlin, Liudmila, în prezent Ocheretny, de care Putin a divorţat oficial în 2013.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg