De ce nu ar trebui să dormi cu picioarele îndreptate spre uşă, conform Feng Shui?

Ultima actualizare:

Filosofia chineză este foarte clară: nu este permisă consolidarea somnului dacă picioarele tale sunt situate în fața unei intrări în dormitor.

Dormitul cu picioarele îndreptate spre ușă este o practică proastă. Foto: Click.
Dormitul cu picioarele îndreptate spre ușă este o practică proastă. Foto: Click.

Unul dintre cele mai importante spații din locuința noastră este cel în care ne petrecem o mare parte a vieții când dormim, motiv pentru care, fiind un spațiu vital datorită energiei din mediu, trebuie considerat că Feng Shui subliniază că nu ar trebui să consolidați somnul cu picioarele spre ușă.

De ce dormitul cu picioarele îndreptate spre ușă este o practică proastă

Potrivit Feng Shui, dormitul cu picioarele îndreptate spre ușă este o practică proastă, deoarece se crede că atrage energia negativă în cameră. În cultura chineză, picioarele sunt considerate o parte impură a corpului, așa că expunerea lor la ușă, care este o intrare de energie, poate fi dăunătoare.

În plus, poziția patului în fața ușii poate face dificilă relaxarea și odihna. Când o persoană doarme, corpul său este într-o stare de vulnerabilitate. Dacă patul este orientat spre ușă, persoana se va simți expusă și vulnerabilă la orice energie negativă care ar putea intra în cameră.

Desigur, Feng Shui este o filozofie bazată pe credința în energie și armonie. Nu există dovezi științifice care să susțină afirmația că a dormi cu picioarele îndreptate spre ușă este dăunător. Cu toate acestea, există unii oameni care cred că această practică le poate afecta negativ somnul și bunăstarea.

Recomandări cu privire la locul unde trebuie amplasat patul

Dacă ești îngrijorat că dormi cu picioarele îndreptate spre ușă, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a evita acest lucru. O opțiune este să mutați patul într-o altă poziție în cameră. Acestea sunt câteva recomandări cu privire la locul unde trebuie amplasat acest mobilier conform Feng Shui:

- Patul trebuie amplasat într-un loc liniștit și privat, departe de uși și ferestre.
- Capul patului trebuie sprijinit de un perete solid.
- Patul nu trebuie amplasat sub grinda sau ventilatorul de tavan.

Astfel, dacă doriți să vă relaxați și să vă odihniți mai bine, nu strică să țineți cont de perspectiva prezentată de Feng Shui cu privire la modul în care ar trebui să fie constituit un dormitor, întrucât, după cum am menționat, a avea liniște deplină și împrejurimile energetice negative va aduce efecte benefice asupra ființei noastre atunci când dormim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net