De ce trebuie să fierbi ouăle în apă minerală. Secretul pe care puțini îl cunosc

Dacă fierbi ouăle în apă minerală, asta ți-ar putea ușura foarte mult munca atunci când vrei să le prepari. Click! îți dezvăluie secretul pe care puțini îl cunosc!

Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg

Decojitul ouălelor este o treabă care de multe ori ne ia mult timp și uneori ne enervează, mai ales dacă coaja se curăța foarte greu. Ei bine, pentru a face treaba aceasta mai ușoară, tot ce trebuie să faceți este să fierbeți ouăle în apă minerală! De asemenea, puțeți adăuga în apa normală în care fierbeți ouăle niște oțet, astfel nu vă veți mai bătea capul cu decojitul.

De asemenea, pentru a nu mai sta atât să le curățați de coajă, puteți pur și simplu să spargeți în mod normal coaja pe deoparte a oului, iar în acea gaură să bagați o lingură pe care o împingeți până ce oul s-a decojit complet dintr-o singură încercare. Trucul a fost dezvăluit de o internaută pe TikTok, iar oamenii au rămas uimiți de această metodă simplă care scutește din timp.

Salată de ouă

Ei bine, ouăle fierte pot fi servite în multe moduri inedite! De pildă, puteți prepara o salată de ouă cu maioneză, numai bună de savurat la un picnic într-o zi caldă de vară, alături de roșii sau șuncă proaspătă. 

Ingrediente: 4 ouă, muștar Dijon, Maioneză, sare, piper, ceapă, țelină, pătrunjel.

Începeți prin a pune o oală mare cu apă la fiert. Odată ce apa din oală clocotește, adăugați 4 ouă în apă și lăsați-le la fiert timp de câteva minute. După ce le-ați lăsat să se răcească, le puteți decoji. Separați gălbenușul de albuș și puneți deoparte gălbenușul. Tăiați albușurile și adăugați-le într-un castron, unde veți adăuga un sfert de cană de maioneză, 1 linguriță de muștar Dijon și sare și piper după gust. Ulterior, puneți albușurile și amestecați totul ușor. În loc de maioneză se poate folosi și iaurt simplu sau grecesc, pentru o mâncare mai ușoară. Ulterior, puteți adăuga orice ingrediente doriți, precum ceapă tăiată în cubulețe, ierburi proaspete, cum ar fi pătrunjel, mărar, țelină. Puteți servi salata alături de roșii, salată verde, bacon. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net