De ce trebuie să fierbi ouăle în apă minerală. Secretul pe care puțini îl cunosc

Dacă fierbi ouăle în apă minerală, asta ți-ar putea ușura foarte mult munca atunci când vrei să le prepari. Click! îți dezvăluie secretul pe care puțini îl cunosc!

Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg

Decojitul ouălelor este o treabă care de multe ori ne ia mult timp și uneori ne enervează, mai ales dacă coaja se curăța foarte greu. Ei bine, pentru a face treaba aceasta mai ușoară, tot ce trebuie să faceți este să fierbeți ouăle în apă minerală! De asemenea, puțeți adăuga în apa normală în care fierbeți ouăle niște oțet, astfel nu vă veți mai bătea capul cu decojitul.

De asemenea, pentru a nu mai sta atât să le curățați de coajă, puteți pur și simplu să spargeți în mod normal coaja pe deoparte a oului, iar în acea gaură să bagați o lingură pe care o împingeți până ce oul s-a decojit complet dintr-o singură încercare. Trucul a fost dezvăluit de o internaută pe TikTok, iar oamenii au rămas uimiți de această metodă simplă care scutește din timp.

Salată de ouă

Ei bine, ouăle fierte pot fi servite în multe moduri inedite! De pildă, puteți prepara o salată de ouă cu maioneză, numai bună de savurat la un picnic într-o zi caldă de vară, alături de roșii sau șuncă proaspătă. 

Ingrediente: 4 ouă, muștar Dijon, Maioneză, sare, piper, ceapă, țelină, pătrunjel.

Începeți prin a pune o oală mare cu apă la fiert. Odată ce apa din oală clocotește, adăugați 4 ouă în apă și lăsați-le la fiert timp de câteva minute. După ce le-ați lăsat să se răcească, le puteți decoji. Separați gălbenușul de albuș și puneți deoparte gălbenușul. Tăiați albușurile și adăugați-le într-un castron, unde veți adăuga un sfert de cană de maioneză, 1 linguriță de muștar Dijon și sare și piper după gust. Ulterior, puneți albușurile și amestecați totul ușor. În loc de maioneză se poate folosi și iaurt simplu sau grecesc, pentru o mâncare mai ușoară. Ulterior, puteți adăuga orice ingrediente doriți, precum ceapă tăiată în cubulețe, ierburi proaspete, cum ar fi pătrunjel, mărar, țelină. Puteți servi salata alături de roșii, salată verde, bacon. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
2 tiuit urechi jpg jpeg
Factura curent energie electrica FOTO Shutterstock jpg
Prințesa Kate (1) jpg
rugaciune jpg
image png
yubari jpg
image png
carne oaie miel istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net