Destinația de vacanță din Europa excelentă pentru șoferi. „Un paradis mediteranean, care ...”

Într-un top al celor mai frumoase 20 de destinații pentru șoferii din întreaga lume, o insulă din Grecia s-a clasat în primele trei. Se află aproape de România, are peisaje de o frumusețe aparteși este cunoscută și pentru satele sale tradiționale.

Kefalonia, destinația de vacanță din Europa excelentă pentru șoferi / foto: Shutterstock
Kefalonia, destinația de vacanță din Europa excelentă pentru șoferi / foto: Shutterstock

Insula din Grecia aflată printre primele 3 destinații de vacanță preferate de șoferii din întreaga lume, realizat recent de DiscoverCars.com, este Kefalania, a treia cea mai mare insulă din Marea Ionică. Este cunoscută pentru plajele sale frumoase, cu nisip alb și apă cristalină, pentru peisajul natural uimitor și pentru atmosfera relaxată. Dar, cel mai important, oferă un grad mare de libertate pentru conducători.

Deși este o destinație populară, Kefalonia a reușit să-și păstreze autenticitatea și frumusețea naturală, fără a fi supraaglomerată de turiști. Este cunoscută și pentru satele sale tradiționale. Clădirile cu fațade vopsite în culori vii precum albastru, galben sau roz oferă un cadru pitoresc și autentic.

„Kefalonia este o insulă frumoasă care are atât de multe de oferit! Un paradis mediteranean, care combină vremea minunată și priveliștea minunată. De la faimoasele plaje la coastele pitorești, explorarea insulei cu mașina este ceva de făcut atunci când poți călători în propriul ritm, în confortul propriului vehicul”, a declarat Aleksandrs Buraks, șeful de dezvoltare la DiscoverCars.com, potrivit ekefalonia.gr.

Insula Kefalonia, o destinație de vis pentru șoferi 

Totodată, le recomandă șoferilor să călătorească dimineața cu mașina până în portul Argostoli, căci pot fi văzute țestoase marine sălbatice: „S-ar putea să fii destul de norocos să vezi țestoase marine sălbatice. Când pescarii se întorc cu bărcile lor în port și se pregătesc să vândă peștele proaspăt de dimineață, țestoasele înoată lângă ei”, a mai adăugat Aleksandrs Buraks.

Singurele destinații care au reușit să „învingă” Kefalonia sunt Funchal (locul 2), capitala grupului de insule Madeira (Portugalia) din Oceanul Atlantic și Hobart (locul 1) din Tasmania,cel mai mic stat al Australiei. 

Kefalonia a avansat 5 poziții față de anul 2023, când s-a clasat pe locul 8 în topul celor mai bune 20 de destinații de vacanțe pentru șoferi din Europa. Rezultatele sunt bazate pe feedback-ul primit de la peste 250.000 din clienții lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Facebook Cover Page 1200x568 png
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
rusalii jpg
mario iorgulescu jpg
Ion Vianu, la Conferințele Teatrului Național jpeg
examen jpg
canicula 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net