Destinații de vis pentru la iarnă! Un loc din România e lider în topul făcut de o publicație celebră

Ultima actualizare:

Destinații de vis pentru iarna anului 2022! Un loc superb din România e lider într-un top făcut de o publicație celebră.

Un loc din România e lider în topul făcut de o publicație celebră
Un loc din România e lider în topul făcut de o publicație celebră

Transilvania este prima într-un top internațional al destinațiilor idilice pentru sezonul rece. „Arată magic” și este un loc surprinzător de romantic. Așa este prezentată pitoreasca zonă a României într-un top internațional al destinațiilor pentru vacanța de iarnă, conform Adevărul.

Destinații de iarnă! Transilvania e pe primul loc într-un top internațional

Noi știm cât de superbă este Transilvania. De altfel această regiune e vizitată de la an la an de tot mai mulți turiști străini. E clar că secretul românilor s-a aflat. Acest lucru este evident din moment ce tot mai multe orașe din această regiune a țării au căpătat o mare notorietate peste hotare.

Cei de la The Travel au așezat Transilvania pe locul 1 în topul destinațiilor idilice pentru această iarnă. Totodată, cunoscuta publicație a recomandat și câteva destinații turistice.

Atunci când vizitează România, călătorii ar trebui să meargă dincolo de București și să includă Transilvania în planurile lor, și este dificil de recomandat doar un singur oraș.

Castelul Bran este un must-go pe tot parcursul anului, dar arată magic atunci când este acoperit de zăpadă. Regiunea are multe orașe incredibile, iar călătorii care își propun să exploreze piețele de Crăciun ar trebui să se îndrepte spre Cluj, Sibiu și Brașov”, recomandă pagina The Travel.

Regiunea are pârtii excelente la Poiana Brașov, unde călătorii pot găsi, de asemenea, spa-uri și băi fierbinți. Cei care visează să viziteze sate acoperite de zăpadă ar trebui să ia în calcul și Sighișoara, pe care UNESCO o include în Patrimoniul Mondial”, arată The Travel.

La categoria „City Break”, Iași a câștigat premiul publicului, respectiv trofeul Destinația Anului 2022 în România. Premiul juriului a mers către Brașov, în timp ce Târgoviște a rămas cu titlul de Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia, Dobrogea, câștigat în etapa regională, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net