Destinații de vis pentru la iarnă! Un loc din România e lider în topul făcut de o publicație celebră

Destinații de vis pentru iarna anului 2022! Un loc superb din România e lider într-un top făcut de o publicație celebră.

Un loc din România e lider în topul făcut de o publicație celebră
Un loc din România e lider în topul făcut de o publicație celebră

Transilvania este prima într-un top internațional al destinațiilor idilice pentru sezonul rece. „Arată magic” și este un loc surprinzător de romantic. Așa este prezentată pitoreasca zonă a României într-un top internațional al destinațiilor pentru vacanța de iarnă, conform Adevărul.

Destinații de iarnă! Transilvania e pe primul loc într-un top internațional

Noi știm cât de superbă este Transilvania. De altfel această regiune e vizitată de la an la an de tot mai mulți turiști străini. E clar că secretul românilor s-a aflat. Acest lucru este evident din moment ce tot mai multe orașe din această regiune a țării au căpătat o mare notorietate peste hotare.

Cei de la The Travel au așezat Transilvania pe locul 1 în topul destinațiilor idilice pentru această iarnă. Totodată, cunoscuta publicație a recomandat și câteva destinații turistice.

Atunci când vizitează România, călătorii ar trebui să meargă dincolo de București și să includă Transilvania în planurile lor, și este dificil de recomandat doar un singur oraș.

Castelul Bran este un must-go pe tot parcursul anului, dar arată magic atunci când este acoperit de zăpadă. Regiunea are multe orașe incredibile, iar călătorii care își propun să exploreze piețele de Crăciun ar trebui să se îndrepte spre Cluj, Sibiu și Brașov”, recomandă pagina The Travel.

Regiunea are pârtii excelente la Poiana Brașov, unde călătorii pot găsi, de asemenea, spa-uri și băi fierbinți. Cei care visează să viziteze sate acoperite de zăpadă ar trebui să ia în calcul și Sighișoara, pe care UNESCO o include în Patrimoniul Mondial”, arată The Travel.

La categoria „City Break”, Iași a câștigat premiul publicului, respectiv trofeul Destinația Anului 2022 în România. Premiul juriului a mers către Brașov, în timp ce Târgoviște a rămas cu titlul de Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia, Dobrogea, câștigat în etapa regională, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg