Divorțul anului - Monica Davidescu și Aurelian Temișan!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu vă speriați! Sau mai bine zis, să nu vă speriem! Nu, nu este vorba despre un divorț în adevăratul sens al cuvântului între Monica Davidescu și Aurelian Temișan, ci doar de o piesă de teatru, pe care vă invităm să o vedeți. Cei doi soți sunt protagoniștii unor scene de senzație. Ar fi și păcat să nu-i vedeți la teatru. Știți și voi, un spectacol de teatru, o carte citită și încă o carte citită, și încă un spectacol de teatru, ne mențin mintea mai sănătoasă. Nu o zicem noi, ci psihologii! 

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de excepție și pe scenă, nu doar acasă
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de excepție și pe scenă, nu doar acasă

Citește și: Monica Davidescu și Aurelian Temișan, vestea momentului: "Începem anul cu o veste"

Dar să vă povestim pe rând evenimentele, pentru că sunt câteva. Înainte să vă invităm în sala de teatru pentru a vedea piesa ”Divorțul anului”, trebuie să fiți prezenți la un spectacol de excepție, dar și la o altă piesă de teatru senzațională.

Citește și: Monica Davidescu și Aurelian Temișan, nași de profesie! Au 9 perechi de fini

Aurelian Temișan, în concert cu Cardinal Show Orchestra și de Orchestra Simfonică București

Așadar, până una alta, pe 21 noiembrie, îl avem protagonist pe Aurelian Temisan, într-un nou concert de calitate - “IUBIRE DE NOIembrie’’, pe scena sălii Studio a Teatrului National, alături de Cardinal Show Orchestra și de Orchestra Simfonică București, un concert dirijat de maestru Andrei Tudor. Invitați speciali vor fi Nico și chitaristul Nicu Patoi.

Repertoriul concertului este format din melodii de dragoste ale compozitorilor români din ultimii 50 de ani și lansate de mari nume ale muzicii. Subiectul abordat este IUBIREA, de care avem nevoie cât mai mult în timpul și societatea zbuciumată în care trăim.

O noapte furtunoasă, spectacol de teatru 

Pe 28 noiembrie, în aceeași sală, Compania de Teatru Concordia vă invită la avanpremiera spectacolului “O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, care se joacă la Teatrul Național București, sala Studio, ora 19:30.

Acțiunea comediei vă este binecunoscută, dar regia moderna lui Alexandru Nagy vă va deschide noi orizonturi. Distribuția piesei emana o energie pozitiva atât de bună, încât veți fi transportați fără să vreți în universul nopții furtunoase.

Distribuția: Jupan Dumitrache: Aurelian Temisan, Nae Ipingescu: Ovidiu Cuncea, Chiriac: Adrian Nartea, Rica Venturiano: Cosmin Vijeu, Spiridon: Radu Stefan Banica, Veta: Monica Davidescu, Zita: Monica Odagiu, Regia: Alexandru Nagy, Scenografia: Gabi Albu, Costumele: Ellida Toma, Foto: Horia Stan.

image

Divorțul anului, cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan

”Divorțul anului” se joacă pe 13 decembrie, la Bucuresti, la sala Dalles, ora 19:30, dar și pe 27 decembrie la Târgu Jiu. Bilete de aici.

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni, peste tot se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri în afara căsătoriei, rămânând în continuare în relația de soț/soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil.

Până la urmă, se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei, ci un drum către pierderea cuplului.

”Divorțul anului” este o piesă de teatru adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru în perioada anilor ’70.

Piesa tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț- sotie, a unor oameni ce se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care se afla prinși în vârtejul “ipocriziei conveniențelor moderne’’.

Distribuția în ordinea apariției în scena: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temisan.  Regia este sub semnătură lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creata de Gabi Albu și costume realizate de Ellida Toma.

Compania de teatru Concordia

Compania de teatru Concordia s-a născut din dorință de a aduce publicului spectacole în care cuplul de artiști Temisan- Davidescu pot fi văzuți împreună în scenă. Piesele sunt alese să îi pună în valoare atât pe ei, cât și pe cei care li se alătură.

Compania Concordia își începe stagiunea 2022-2023 cu doua reprezentații ale spectacolelor de succes cu care a avut mai multe turnee în tara și pe care le-a jucat cu mare succes și la publicul bucureștean. ,,Divorțul anului'' și ,, Eu te cred, dar tu mă minți''

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net