Monica Davidescu și Aurelian Temișan, nași de profesie! Au 9 perechi de fini

Ultima actualizare:

Monica Davidescu (50 ani) și Aurelian Temișan (50 ani) au un program extrem de plin. Pe lângă deplasări, concerte, spectacole și vacanțe, nu le lipsesc deloc petrecerile, fie ele nunți sau botezuri! Căci la majoritatea sunt nași! Cele două vedete colecționează fini și le place de minune!

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au o nouă pereche de fini!
Monica Davidescu și Aurelian Temișan au o nouă pereche de fini!

Chiar spre sfârșitul săptămânii trecute, familia Davidescu – Temișan a plecat în Maramureș unde a nășit o superbă pereche de miri și a purtat straie tradiționale. Au fost foarte frumoși cu toții, și mirii și finii și nuntașii, iar Click! vă prezintă acum de ce și-a dorit mireasa un naș celebru precum Temișan!

Mireasa Ana Maria Tomoiagă  nu e străină de lumea televiziunii, căci a participat cu ani în urmă la emisiunea „Vreau să fiu mare vedetă” de la Antena 1, pe atunci Temișan aflându-se în juriu.

Citește și: În ce și-a investit Aurelian Temișan banii în perioada pandemiei 

Ea a câștigat concursul și a cântat în duet cu Aurelian Temișan o piesă în emisiune. Pe atunci avea 9 ani. Timpul a trecut, ea a văzut în artistul și vedeta de televiziune un îndrumător în carieră și au ținut legătura, iar când a ajuns să fie mireasă și-a dorit ca Aurelian Temișan să fie îndrumătorul ei spiritual în viață. 

Finii cuplului Davidescu-Temișan sunt pasionați de muzica populară 

Ana Maria Tomoiagă și soțul său, Bogdan Berbecar, sunt un cuplu atât în viața privată, cât și în muzică. Amândoi au studii muzicale aprofundate și pot fi văzuți cântând împreună muzică populară din zona Maramureșului, dar și melodii pop.

„Avem 9 perechi de fini și 11 copii botezați. Pentru noi a fost prima nuntă în straie tradiționale și prima nuntă la care s-au respectat vechi tradiții. Momentul iertărilor este unul foarte special în Maramureș. După cununia din biserică majoritatea nuntașilor și-au schimbat straiele cu haine de gală pentru petrecerea de seară. (Eu aș fi preferat straiele cu opinci, căci s-ar fi putut dansa mai bine decât pe tocuri). A fost o nuntă foarte frumoasă!

Vom face încă o petrecere pentru prietenii lui din Bistrița. La Maramureș a fost biserica și petrecerea cu prietenii ei, 700 de persoane. La Bistrița se mai anunță vreo 600!”, ne-a povestit Monica Davidescu.

Vezi și: Monica Davidescu, despre frumusețe, familie și teatru 

Nu doar mirii și nașii au fost în centrul atenției, ci și Dora (11 ani), frumoasa fiică a cuplului Monica Davidescu – Aurelian Temișan, care în clasa a VI-a este deja foarte înaltă și mai are puțin și îl ajunge pe tatăl său. Brunetă, cu ochii măslinii și picioare lungi, zvelte, Dora Davidescu Temișan este deja o superbă domnișoară care, cu siguranță, va frânge multe inimi.

Deși Monica și Aurelian se țin de botezat și cununat, în presă apar din când în când titluri despre divorțul lor.

În ce piese de teatru îi puteți vedea pe Monica și Aurelian Temișan 

Confuzia vine de la spectacolul Companiei de Teatru Concordia, „Divorțul anului”, în care cei doi joacă pe 25 septembrie la sala Dalles din Capitală. E un spectacol foarte interesant în care situațiile de viață dintre soți sunt tratate cu ironie și umor spre deliciul publicului. În spectacol joacă Ovidiu Cuncea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Și dacă tot am amintit de spectacole, pe cei doi îi puteți vedea și în „Eu te cred, dar tu mă minți”, pe 26 septembrie, la sala Studio a Teatrului Național București.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net