Aurelian Temișan, mesaj tulburător pentru mama sa: «Azi e o zi tristă»

Ultima actualizare:

Aurelian Temișan este copleșit de amintirea mamei sale, care a trecut în neființă în urmă cu șapte ani. Artistul se simte profund îndurerat de faptul că nu-i poate spune mamei sale ,,La mulți ani", azi, când se celebrează «Ziua Internațională a Iei». 

Aurelian Temișan, mesaj tulburător pentru mama sa: «Azi e o zi tristă»
Aurelian Temișan, mesaj tulburător pentru mama sa: «Azi e o zi tristă»

Juratul de la ,,Te cunosc de undeva" a publicat pe contul de Instagram o imagine emoționantă alături de superba sa familie, soția Monica Davidescu și fiica lor, Dora, cu ocazia Zilei Internaționale a Iei. Familia lui Temișan a celebrat acest moment îmbrăcând celebrele cămăși din portul tradițional românesc. 

Te-ar interesa și: Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva”

Pentru Aurelian Temișan, această zi este încărcată cu o semnificație foarte profundă, căci ar fi fost aniversarea zilei de naștere a mamei sale. Din păcate, cea care i-a dat viață a trecut în neființă în urmă cu șapte ani, din cauza unor probleme de sănătate, ce o chinuiau de mai multă vreme. 

În lipsa ființei iubite, Aurelian Temișan a publicat pe contul de social-media un mesaj tulburător în care își exprimă dorul de mamă, alături de imaginea în care se află alături de fiică și soție. 

Vezi și: Primele imagini din culisele noului sezon «Te cunosc de undeva». Cum se înțeleg jurații

,,Azi, pentru mine, pe lângă faptul că e mare sărbătoare, e și o zi tristă. Aș fi vrut să îi mai pot spune mamei mele, la mulți ani, dar...Până una alta, mă bucur de fetele mele și de iubirea lor.

Să fim bine, cu toții!", a scris Aurelian Temișan pe Instagram. 

Aurelian Temișan, o viață dedicată scenei românești

Aurelian Temișan este unul dintre veteranii scenei românești și activează în domeniul divertismentului încă din anii '90. În ciuda tuturor schimbărilor care au avut loc domeniul showbiz-ului, Temișan a reușit să-și păstreze relevanța datorită talentului său incontestabil de om al scenei. 

Nu-i de ratat nici: Temişan şi Monica Davidescu, de 27 de ani împreună. "Căsătoria e libertate în doi"

El și-a dovedit abilitățile în unul dintre cele mai mari musical-uri de la Teatrul Național București, Chicago, o punere în scenă a filmului cu același nume în care joacă Catherine Zeta Jones și Richard Gere. În spectacolul respectiv, Temișan a evoluat alături de soția sa, Monica Davidescu, formând un cuplu superb, cu o chimie extraordinară în fața publicului. 

De asemenea, Temișan a declarat în exclusivitate pentru Click! că are în plan o serie de proiecte muzicale și a povestit despre ultimul său concert de pe scena Teatrului Național. 

,,Noutățile în plan muzical nu întârzie să apară. Am avut un concert la Teatrul Național, ,,Dacă nu ai fi existat femeie", un concert în care am adunat multă muzică românească veche, chiar din perioada interbelică și până aproape în prezent. A fost primit de către public ca oricare alt concert pe care l-am avut, cu multă bucurie și multă căldură. Publicul a cântat alături de noi, pentru că au fost melodii foarte cunoscute.", a declarat Aurelian Temișan pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net