Dramă fără margini. O familie din Cluj, un bărbat de 42 de ani și părinții săi, a fost găsită fără suflare lângă piscina din curtea casei

O întreagă familie, formată din trei membri, a fost găsită fără suflare în curtea casei lor situată într-o pădure din Colonia Sopor, Cluj. Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a alertat autoritățile după ce a încercat fără succes să ia legătura telefonic cu membrii familiei. Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime în costume de baie, zăcând lângă o piscină gonflabilă.

Poliția. Foto: arhivă.
Poliția. Foto: arhivă.

Descoperirea tragică a fost făcută de un vecin

Incidentul tragic a avut loc într-o zonă izolată, ceea ce a făcut ca vecinii să nu poată interveni la timp. Descoperirea a fost făcută de un vecin care, îngrijorat de lipsa de răspuns a familiei, a decis să verifice personal situația. Ajuns la fața locului, acesta a găsit cele trei persoane fără viață și a sunat imediat la 112. Poliția și echipajele de urgență au sosit rapid, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor trei persoane.

Suspiciuni de electrocutare

Din primele informații obținute de la fața locului, se pare că familia s-a electrocutat din cauza unei improvizații electrice. Un electrician prezent la locul tragediei a explicat că în curte existau numeroase improvizații cu fire electrice și becuri. Două fire electrice, provenind din tabloul electric, treceau peste piscina gonflabilă, iar unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel electrocutarea celor trei persoane, scriu cei de la Adevărul.

Victimele tragediei sunt un bărbat de 42 de ani și părinții săi. Bărbatul, probabil dornic să se relaxeze în weekend alături de părinții săi, a fost surprins de tragedie în curtea casei. Deocamdată, nu se știe exact de când cei trei se aflau acolo. Din păcate, izolarea locuinței a făcut ca vecinii să nu fie suficient de aproape pentru a auzi ceva sau a interveni în timp util.

Oamenii legii continuă investigațiile

Poliția continuă investigațiile pentru a determina exact circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Detalii suplimentare urmează să fie făcute publice pe măsură ce ancheta avansează. Autoritățile subliniază importanța utilizării unor echipamente electrice corespunzătoare și a respectării normelor de siguranță pentru a preveni astfel de tragedii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net