«Dumnezeu l-a ținut aici!» Un pastor american aflat în moarte cerebrală, semne de viață în ziua în care urma să fie deconectat de la aparate

Un pastor din Carolina de Nord aflat în moarte cerebrală a dat semne de viață, cu doar câteva minute înainte ca organele sale să fie prelevate. Întâmplarea miraculoasă a avut loc după ce i s-au arătat videoclipuri cu cei trei copii ai săi, în ziua în care familia sa se strânsese pentru a-și lua adio de la el. Ryan Marlow (37 de ani) suferă de o infecție cu listeria și este internat în spital de săptămâni bune.

Ryan Marlow este un pastor american din Carolina de Nord
Ryan Marlow este un pastor american din Carolina de Nord

Foto: Facebook

Medicii au făcut o eroare

Ryan este spitalizat la Atrium Health Wake Forest Baptist Medical Center, fiind diagnosticat cu listeria, o infecție cauzată de bacterii – care provin de obicei din alimentele contaminate. Medicii l-au declarat în moarte cerebrală din punct de vedere clinic, la data de 27 august, a declarat soția sa, Megan, într-un live pe Facebook.

Citește și: Când s-a trezit din comă a aflat că logodnicul a părăsit-o și i-a dat „block”! Drama unei australience

Doctorii i-au spus femeii că soțul ei  a suferit o „moarte neurologică” ca urmare a inflamației creierului, cauzată de boala lui. Marlow este listat ca donator de organe, ceea ce înseamnă că a fost ținut în viață doar de aparate, în timp ce au fost  căutați potențiali bolnavi, la care să ajungă organele sale. Pe 30 august, familia pastorului s-a adunat la spital pentru a-și lua un ultim rămas bun. Cu toate acestea, în mod miraculos, chiar în ziua în care era programat la moarte, bărbatul a dat semne de viață.

Vezi și: A «înviat» în sicriu, în drum spre înmormântare! Filmulețul paranormal care a pus pe jar TikTok-ul!

„Ar trebui să fie mort, ar trebui să fie la casa de pompe funebre chiar acum”

Nepoata lui a fost cea care a văzut că acesta și-a mișcat picioarele, în timp ce îi erau arătate înregistrări video cu cei trei copii ai săi, Levi, Olivia și Caroline. Urma să-i fie recoltate organele doar câteva minute mai târziu.

Te-ar putea interesa și: Minune! O fetiţă de un an şi opt luni din Făgăraş "a înviat" la două ore după ce s-a înecat

„Inima mea aproape că nu mai putea suporta emoțiile! Echipa medicală era acolo, pentru a-I recolta organele. I-am spus asistentei să oprească totul! Apoi, Ryan a fost dus de urgență pentru o scanare CT, care a relevat că a dat semne de activitate cerebrală. Deci nu era în moarte clinică, medicii au făcut o eroare.”, a spus Megan pe Facebook, acolo unde a documentat încă de la început lupta lui Ryan cu listeria.

Află și: Femeie în viaţă, declarată decedată. Totul era pregătit pentru înmormântare. „Am primit un telefon că a înviat”

Ea a mai explicat că soțul ei a suferit leziuni majore ale creierului și a rămas într-o stare critică, în comă. Cu toate acestea, Megan a spus clar: „Nu este în moarte cerebrală, prieteni. Dumnezeu l-a ținut aici. Ar trebui să fie mort, ar trebui să fie la casa de pompe funebre chiar acum, conform acestor medici.” De atunci, Megan a precizat că pastorul a mai dat câteva semne bune, inclusiv mișcări ocazionale ale membrelor și o creștere a ritmului cardiac.

În prezent, femeia încearcă să-l transfere într-un nou spital. Listeria este de obicei cauzată de consumul de alimente contaminate cu bacteria Listeria monocytogenes, conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Specialiștii estimează că aproximativ 1.600 de persoane din SUA contractează listeria în fiecare an, iar circa 260 dintre bolnavi mor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net