Ea a fost marea dragoste a lui Napoleon. Ce era tehnica zig-zag cu care femeia îl zăpăcea în dormitor

Trecutul amoros al fostului lider francez care era cunoscut pentru victoriile sale militare a fost unul destul de tumultos. Deși era un crai al Franței secolului al XVIII-lea, o figură feminină a reușit să-i dea lui Napoleon Bonaparte lumea peste cap - Josephine de Beauharnais.

Josephine de Beauharnais și Napoleon Bonaparte
Josephine de Beauharnais și Napoleon Bonaparte

Deși inițial relația cu Josephine de Beauharnais era una strict bazată pe plăceri sexuale, lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Napoleon a căzut în mrejele femeii și s-a lăsat cucerit în totalitate de tehnicile ei în dragoste. 

Femeia care l-a cucerit pe Napoleon Bonaparte 

Josephine apela la anumite secrete pentru a-l face pe Napeolen Bonaparte să-i cadă oricând la picioare.  Dintre toate picanteriile pe care le folosea pentru a-l înnebuni, Josephine de Beauharnais se folosea de o tehnică specială cunoscută sub numele de „zig-zag”. 

Această tehnică a ridicat multe semne de întrebare, însă specialiștii au venit și cu o explicație. Potrivit datelor oferite de ei, tehnica „zig-zag” ar fi putut avea o mare legătură cu sexul oral. Mai concret, cunoscătorii sunt de părere că Josephine de Beauharnais își mișca buzele în „zig-zag” în timpul actului sexual.

„Trebuie să aibă de-a face cu sexul oral”, a spus Tracey Cox, un expert în sex pentru dailymail.co.uk

Napoleon Bonaparte, fascinat de tehnicile femeii pe care o adora 

Napoleon Bonaparte adora să îi trimită scrisori către Josephine, căci într-una dintre ele mărturisea: „M-am trezit plin de tine. Amintirea serii îmbătătoare de ieri nu mi-a mai dat odihnă simțurilor. Dulce și incomparabilă Josephine… Buzele tale au o flamă ce mă arde!”.

Cine era Josephine de Beauharnais

Josephine era o femeie în vârstă de 32 de ani, era văduvă și mama a doi copii. Era, de asemenea, una dintre puținele femei care-l fascinau pe Napoleon, mai ales că ea avea un farmec aparte, mascat de silueta subțire și ochii negri și strălucitori. Josephine îl atrăgea pe bărbat nu doar prin tehnicile ei, ci și grație conexiunilor politice pe care le avea. 

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net