Ea este bunicuța de 64 de ani, cu un trup sculptat mai ceva ca o tinerică

Ultima actualizare:

Poţi avea rezultate deosebite în sculptarea siluetei şi dacă începi să faci sport mult mai târziu. Această bunicuţă este dovada vie. La 64 de ani, australianca Lesley Maxwell are un corp „sculptat” la care visează şi femeile mult mai tinere. 

Ea este bunicuța de 64 de ani, cu un trup sculptat mai ceva ca o tinerică (FOTO Instagram)
Ea este bunicuța de 64 de ani, cu un trup sculptat mai ceva ca o tinerică (FOTO Instagram)

În Melbourne (Australia), Lesley Maxwell este foarte cunoscută pentru trupul ei bine definit, pe care îl arată deseori în fotografiile pe care le publică pe contul său de Instagram. Are peste 113.000 de admiratori pe reţelele sociale. Femeia povesteşte că şi-a început călătoria în lumea fitness-ului abia la 40 de ani şi de atunci totul s-a schimbat pentru ea. În prezent este antrenoare personală, ajutându-şi clienţii să ajungă şi ei la forma fizică dorită.  

Citește și: Trei reguli de aur ca să faci sport acasă, în siguranţă. Sfaturile lui Cori Grămescu

Bunicuţa a dezvăluit secretele reuşitei sale:

Sănătatea şi fitnessul nu sunt doar despre cum arăţi. Este şi despre cum te simţi... Şi nu există un sentiment mai bun decât a avea un corp sănătos şi puternic. Nimeni altcineva nu poate face munca asta pentru tine. Chiar dacă i-ai plăti să se antreneze pentru tine. Putem inversa procesul de îmbătrânire prin alimentaţie sănătoasă şi exerciţii fizice eficiente. Construiţi muşchii şi ardeţi grăsimea. Un corp sănătos depinde de noi. Există două moduri de a îmbătrâni. Vârsta cronologică este de la data naşterii până acum, dar vârsta biologică este mai interesantă! Putem crea un corp mai tânăr – să devenim mai supli, mai puternici, mai sănătoşi”.  

«Să devenim mai supli, mai  puternici, mai sănătoşi» 

Fizicul ei elegant o ajută, de asemenea, să rămână încrezătoare în viaţa ei amoroasă, femeia dezvăluind că în prezent are un partener mai tânăr.

Bărbatul cu care mă văd este mai tânăr decât mine, dar nu mă gândesc niciodată la asta. Încrederea în sine este o victorie pentru mine”. Lesley a concurat în numeroase competiţii de culturism, unde a ieşit pe primele locuri. În prezent, este o antrenoare personală dedicată, care se străduieşte să-şi facă clienţii mai sănătoşi şi mai fericiţi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net