Ea este femeia care a păcălit 27 de bărbați. S-a căsătorit cu ei, iar apoi a fugit cu bijuteriile și banii

O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați, iar apoi le-a furat toată averea. Avrat, o tânără din India (Srinagar, în Kashmir), a dispărut cu aurul și banii celor care s-au îndrăgostit de ea.

O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați, le-a furat banii și i-a părăsit. Foto: Click.
O femeie s-a căsătorit cu 27 de bărbați, le-a furat banii și i-a părăsit. Foto: Click.

Mai exact, acest caz incredibil de fraudă s-a petrecut în districtul Budgam. Toată șarlatania a ieșit la iveală după ce mai mulți bărbați din Colonia Presei din Srinagar Lal Chowk au povestit revoltați că o femeie s-a căsătorit cu ei, le-a furat bijuteriile și banii, iar apoi s-a făcut nevăzută.

Cum acționa femeia

Se pare că, tânără avea un plan bine pus la punct. Mai întâi îi seducea, apoi le dedica și ceva timp împreună, între 10 și 20 de zile, iar în cele din urmă le spunea că pleacă ca să-și viziteze părinții și nu se mai întorcea niciodată la ei.

Însă, Avrat nu pleca înainte de a lua cu ea toate bijuteriile de valoare și banii pe care îi găsea în locuința bărbaților și apoi trecea la următorul partener pe care urma să-l păcălească. 

Se pare că tânără nu lucra singură, Avrat avea o bandă care îi era alături și o ajuta să-și cunoască potențialele victime. Ea are rezidentă în Rajouri. Cei pe care îi vâna tânără erau bărbați înstăriți, care puteau să ofere o sumă consistentă de bani pentru zestre.

Ce spun bărbații care au picat în plasa hoței

Unul dinte bărbații care a fost păcălit de femeie a povestit cum s-a putut întâmpla o astfel de înșelătorie. Acesta trăiește în Badgam Khan Saheb și se pare că la el a venit unul dintre membrii din banda hoței, în urmă cu câteva luni, și i-a arătat o fotografie cu ea. Aceasta a reușit imediat să îl determine pe acesta să se căsătorească cu ea. 

Abdul Ahad Mir tatăl unui alt bărbat păcălit de Avrat a spus că fiul său avea unele probleme fizice.

Un intermediar local m-a abordat spunându-mi că îmi va căsători fiul și tot ce trebuia să fac era să-i plătesc doi lakh”, a povestit el, citat de dailyio.in. Ea și-a dat acceptul din dorința de a-și găsi și băiatul lui o soție. S-au dus la Rajouri cu câteva rude și a rezervat câteva camere de hotel, dar intermediarii au continuat să întârzie căsătoria.

Însă la scurt timp, unul dintre bărbații din bandă i-au spus că fata a avut un accident și a rambursat jumătate din sumă. „Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, au cerut banii înapoi și ne-au arătat fotografia unei alte fete”, a spus Abdul Ahad Mir.

Aceștia s-au întors în Kashmir, în aceeași noapte. Câteva zile mai târziu, femeia i-a spus soțului ei că vrea să meargă la spital pentru un control. Când soțul a mers la spital pentru a lua trimiterea, aceasta dispăruse de la fața locului.

 27 de oameni au fost înșelați de această femeie, într-o singură zi, iar poveștile spuse de majoritatea victimelor sunt similare. În acest moment, polițiștii locali desfășoară o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net