Incredibil! O femeie din Timișoara care de-abia a născut a făcut public meniul din spitalul de stat. Rușinos ce se servește pacienților!

Ana Mărgău, o proaspătă mămică, a postat pe contul său de Tik Tok meniul pe care l-a primit în spitalul de stat în care era internată, în prima zi după ce a născut. Este de-a dreptul rușinos ceea ce se servește pacienților. 

O proaspătă mămică a făcut public ceea ce a mâncat în spital. Foto: Click.ro.
O proaspătă mămică a făcut public ceea ce a mâncat în spital. Foto: Click.ro.

Tânăra mămică s-a arătat revoltată de ceea ce a fost nevoită să mănânce în spitalul de stat în care a ales să naște, în prima zi de mămicie. Aceasta a primit la micul-dejun o bucățică de brânză, un crenvurșt, un unt mic, o dulceață, o chiflă și o cană de ceai. Apoi, la masa următoare, la prânz a avut o cană de supă (aceasta era doar o simplă zeamă), un iaurt, puțin pilaf și o bucățică mică de carne (un ciocănel de pui). Masa de seară a fost cea mai sărăcăcioasă, mămica primind pentru a se hrăni doar un singur ou. 

Se poate și mai rău de atât

O altă femeie care a comentat a spus: „Foarte slab ce ai primit, sper că familia ta ți-a adus mâncare bună la spital".

Se pare că se poate și mai rău de atât. Într-un alt alt comentariu, o doamnă i-a spus că a primit bine, în comparație cu ceea ce a fost ea nevoită să mănânce, tot într-un spital de stat din România: „Eu am primit ceai cu pateu, supă semi-limpede și seara macaroane cu brânză". 

Există și experiențe fericite

O altă mămică care a născut într-un spital de stat din România, din provincie, mai exact din Cluj-Napoca a povestit că a primit o mâncare atât de bună încât nu a avut nevoie de nimic de acasă. 

Internauții care locuiesc peste hotare au povestit ce li s-a dat lor să mănânce, într-o situație similară, tot într-un spital de stat. De exemplu, o româncă care a născut în Spania a mărturisit că în spitalul din orașul în care locuiește ea, într-o săptămână cât a fost internată a primit 3 mese pe zi și două gustări și în nicio zi meniul nu s-a repetat. Aceasta a spus că a primit chiar și somon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net