Ingredientul pe care îl ai în dulap și care te poate ajuta să atragi abundența, banii și norocul în viața ta. Află unde trebuie să-l așezi

Ultima actualizare:

Potrivit Feng Shui, cu ajutorul unui ingredient pe care îl ai cu siguranță în dulapul din bucătărie poți atrage abundență, noroc, bani și bogăție în viața ta. Află care este acesta și unde trebuie să-l așezi pentru a avea parte de toate acestea!

Cu ajutorul unui ingredient pe care îl ai în dulapul din bucătărie poți atrage banii. Foto: Click.
Cu ajutorul unui ingredient pe care îl ai în dulapul din bucătărie poți atrage banii. Foto: Click.

Care este alimentul ce te poate ajuta să atragi bogăția în viața ta

Pentru a atrage bani în viața noastră, trebuie să invocăm energia Feng Shui. Această filozofie asiatică de origine taoistă ne ajută să reorganizăm diferite lucruri în jurul nostru, astfel încât să curgă vibrațiile bune. Și în ceea ce privește abundența, postulatele sale sugerează folosirea lintei în diferite puncte strategice din casă.

Lintea, simbol al prosperității

Lintea, potrivit Feng Shui, este un simbol puternic al abundenței și prosperității. Dacă le folosești corect, poți atrage bani și bogăție în viața ta. De asemenea, pentru a-i spori efectele, poti adăuga în recipientul de linte și alte elemente, precum pietre prețioase și monede norocoase.

Iată unde trebuie să puneți linte pentru a atrage belșug și bani

Dormitor

Așezarea lintei în dormitor este un simbol al abundenței. Doar puneți o mână cu un praf de scorțișoară măcinată, pe o farfurie mică. Apoi aprindeți o lumânare roz și un bețișor de tămâie. În acest fel, vei putea atrage bani și bogății în viața ta.

Bucătărie

Un alt loc unde ar trebui să punem linte pentru a atrage abundența este în bucătărie. Potrivit Feng Shui, această practică va ajuta la promovarea prosperității și a bogăției.

Intrarea casei

În sfârșit, puteți pune și un recipient cu linte și monede norocoase la intrarea în casă. Acesta va acționa ca un magnet pentru bogăție și prosperitate în viața ta.

În acest context, Feng Shui vă asigură că lintea poate rămâne în casa dumneavoastră atât timp cât doriți. Dacă observi că energia pozitivă curge în viața ta, le poți lăsa pe loc. Dacă observați că energiile pozitive nu curg, le puteți retrage și efectua din nou ritualul. Astfel, banii nu vor lipsi din viața ta, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net