Ce nu trebuie să îți lipsească din dormitor pentru a atrage bogăția, potrivit principiilor Feng Shui

În ultimii ani, principiile Feng Shui au devenit din ce în ce mai populare printre românii care doresc să atragă norocul și prosperitatea în casele lor. Iar unul dintre cele mai importante locuri din casă, potrivit tradiției, este dormitorul! Din fericire, dacă sperați să vă creșteți șansele de a vă îmbogăți rapid, există câteva obiecte din dormitor care vă pot ajuta, potrivit Feng Shui.

Floriile și culoarea mov puse în dormitor vor atrage bogăția în viața ta
Floriile și culoarea mov puse în dormitor vor atrage bogăția în viața ta

Din ce în ce mai mulți români consultă principiile Feng Shui, atunci când doresc să își reamenajeze apartamentul. Această veche tradiție provine din China, iar potrivit celor care o folosesc, se pare că modul în care ne amenajăm spațiul de locuit poate avea un efect major asupra vieții noastre. Algerile noastre de design interior pot atrage dragostea și prosperitatea în casa noastră, ori, dimpotrivă, să aducă o mulțime de ghinioane pe capul nostru. Iar potrivit principiilor Feng Shui, unul dintre cele mai importante locuri din casa noastră este dormitorul!

Datorită faptului că această cameră este una în care vom petrece mult timp, există o mulțime de sfaturi pe care le avem la dispoziție, pentru a crea un spațiu armonios, care va atrage norocul. Iar când vine vorba despre dormitor, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să descoperiți care este colțul bogăției! Acest lucru este simplu! Doar stați în ușa camerei, privind în interior, iar colțul bogăției va fi cel din stânga voastră!

Accesoriile mov din dormitor vor atrage bogăția

Odată ce sunteți siguri care este colțul bogăției din dormitorul vostru, există câteva obiecte pe care le puteți folosi, pentru a atrage prosperitatea în cameră. Potrivit tradițiilor Feng Shui, acestea vor crește enorm șansele ca bogăția și fericirea să se facă simțite în viața voastră!

În principiu, este vorba despre diferite accesori mov, această culoare fiind asociată cu prosperitatea economică, în Feng Shui. Dacă aveți cumva mobilă mov, ea ar fi perfectă pentru acest colț! De asemenea, o plantă în acest loc va atrage banii în casa voastră, potrivit tradiției. Atenție, este vorba despre plante naturale, cele artificiale nu vor avea acest efect!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net