Locul aproape de România, unde apele sunt ca în Caraibe. Destinația de vis a uimit toți turiștii: „Am găsit paradisul”

Chiar dacă a venit toamna, vacanțele nu s-au sfârșit, drept pentru care turiștii români încă sunt în căutare de cele mai frumoase destinații. Ei bine, în apropiere de țara noastră există un loc ca în paradis, cu ape ca în Caraibe. Iată despre ce locație este vorba.

Calabria, un loc de vis / Foto: Colaj captură video Instagram
Calabria, un loc de vis / Foto: Colaj captură video Instagram

„Am găsit paradisul cu ape ca în Caraibe”

Călători în bascheți, celebra pagină de Instagram a făcut cunoscută o altă destinație de vis pentru cei care sunt în căutare de vacanțe de neuitat. Este vorba despre Calabria, o regiune din sudul Italiei care are peste 800 de km de coastă, la Marea Tireniană și Marea Ionică.

„Am găsit paradisul, aproape de România, cu ape ca în Caraibe. Noi tocmai ne-am întors din Calabria și a fost o surpriză atât de faină. Și când te gândești ca această regiune stă în umbra destinațiilor deja celebre, dar, care din punctul nostru de vedere, nu e cu nimic mai prejos. Ba dimpotrivă, e mai sălbatică, mai liniștită, are mare, dar și munte și e mai ieftină”, se arată în postarea paginii călători în bascheți.

Cu siguranță vă întrebați cum ajungeți aici. Ei bine, se pare că puteți călători cu avionul până în Napoli, după care puteți închiria o mașină sau puteți alege trenul până în Calabria. Aici puteți desfășura o mulțime de activități, precum plimbări cu barca în Tropea, drumeții la Arco Magno, un loc celebru pentru arcul săpat de mare în stâncă, sau puteți vizita fabrica artizanală „La familia Bellanone”, în Spilinga.

De asemenea, fabrica de bere artizanală „Cala” este deschisă turiștilor, iar atelierele de paste tradiționale din Zungri vă așteaptă pentru o experiență de neuitat.

„Noi am mers cu avionul până la Napoli, iar de acolo poți să închiriezi mașina sau să vii cu trenul. Veste bună: de la anul se va reintroduce cursa București-Lamezia Terme, prin Ryanair. Astfel, vei ateriza chiar în regiune și nu vei avea nevoie să închiriezi mașină. Vei putea explora zona cu trenul”, au mai spus cei de la călători în bascheți.

„Se mănâncă excelent peste tot în Calabria”

Mâncarea este excelentă în Calabria, una dintre cele mai recomandate locații fiind Marina Yacht Club.

„Unde am mâncat: se mănâncă excelent, peste tot în Calabria. Dacă ajungi în Tropea, fă-ți, însă, neapărat o rezervare la Marina Yacht Club. Se mănâncă wow. Iar, în Scalea e o super experiență să mănânci într-un palat din secolul al 18-lea: Palazzo Restaurant Dei Principi Lanza”, se mai arată în postare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
spices 1 jpg
Rembrandt van Rijn   Self Portrait jpg
cumparaturi-online-card-laptop
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
plante baie istock jpg
padure pixabay jpg
ambulanta scoala bucuresti 0 jpeg
Nikola Tesla
image
actualitate.net
image
actualitate.net