Lorena Buhnici a luat o decizie radicală, în plin scandal mediatic

Ultima actualizare:

Lorena Buhnici, soția jurnalistului George Buhnici, a luat o decizie radicală după ce a primit un val de comentarii răutăcioase pe pagina personală de Facebook. 

Lorena și George Buhnici, ținta acuzațiilor după derapajul prezentatorului
Lorena și George Buhnici, ținta acuzațiilor după derapajul prezentatorului

În urmă cu câteva zile, George Buhnici, aflat la un festival situat la malul mării, a făcut o serie de declarații care au inflamat opinia publică și au dat naștere unui adevărat val de reacții. George suține atunci că femeile care au celulită și vergeturi ar trebui să meargă la sală în mod obligatoriu și să nu se afișeze la plajă fără să aibă un corp tonifiat. Cuvintele alese de George nu au fost dintre cele mai potrivite. În plus a insistat cu afirmația conform căreia soția sa, Lorena Buhnici, „arată precum o minoră". 

Citește și: George Buhnici, părăsit de colaboratori, după afirmațiile sexiste 

Internauții au fost și mai revoltați și uimiți să afle că și Lorena Buhnici, soția sa, îi împărtășește părerea despre ceea ce înseamnă un corp perfect. Ea a distribuit pe pagina personală de Facebook o fotografie a unei femei aflate la plajă și a folosit termeni jignitori pentru a o descrie.

Atitudinea soților Buhnici a fost pusă la zis de numeroase vedete, dar și de simpli utilizatori ai rețelelelor de socializare. Depășită de reacția pe care a provocat-o și de comentariile pe care le primește, Lorena Buhnici a decis să-și șteargă contul de Facebook și să se retragă o perioadă. 

Vezi și: George Buhnici, făcut praf pe social media 

George Buhnici pierde sprijinul admiratorilor de la o zi la alta 

Nici situația în care se află în prezent George Buhnici nu este una prea roz. Colaboratorii săi au început să se delimiteze de el, nevrând să se asocieze cu imaginea sa sau cu afirmațiile sexiste pe care jurnalistul le-a făcut public cu atât de multă dezinvolutură.

Nici admiratorii lui George nu au rămas indiferenți. În primele 24 de ore de la izbucnirea scandalului mediatic, fostul prezentator de la PRO TV a pierdut nu mai puțin de 203.000 de urmăritori pe Facebook!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net