Lovitură dură pentru români! Destinația superbă din Europa care limitează numărul turiștilor pe plajă

Deja ne aflăm la mijlocul lunii iunie, iar sezonul de vacanță începe să vadă tot mai mulți turiști români care iau cu asat litoralul românesc. Însă, locațiile din țara noastră nu sunt singurele preferate de către turiști, iar multe locuri dincolo de hotare văd în această parte din an mulți români dornici de voie bună. Însă, un loc va limita numărul turiștilor de pe plajă!

image

Destinația superbă din Europa care limitează accesul turiștilor

Deja o scurtă privire în calendar na va arăta că am ajuns deja la mijlocul lunii iuni. Iar odată cu această perioadă din an a sosit și sezonul tradițional de vacanțe, care deja își intră din ce în ce mai mult în puteri.

Mii de români se vor îndrepta în această perioadă spre litoralul țării noastre, cât și spre alte destinații de vacanță din România, însă nu toată lumea se mulțumește cu o vacanță atât de aproape de casă!

O mulțime de turiști români vor lua cu asalt cele mai frumoase destinații de vacanță de-a lungul Europei, mai ales din Grecia, Turcia, ori Bulgaria, locații devenite deja favoritele absolute ale românilor dornicide vacanță.

Însă, dincolo de acestea, mai există și alte locații la fel de preferate de către români, care tocmai au primit o veste extrem de proastă: un loc superb din Europa limitează numărul turiștilor de pe plajă, potrivit informațiilor oferite de cnn.com.

Sicilia și Sardinia limitează numărul de turiști care pot merge la plajă

De departe unele dintre cele mai iubite destinații de vacanță din Italia, cel puțin atunci când vine vorba despre concediul de vară, Sicilia și Sardinia au dat o veste dură tuturor turiștilor care numărau zilele până la vacanță!

Potrivit sursei citate, numărul maxim de turiști care poate sta pe plajp într-o singură zi nu poate depăși 250 de oameni!

Sicilia și Sardinia limitează numărul de turiști de pe plaje
Sicilia și Sardinia limitează numărul de turiști de pe plaje

Motivul ar fi unul simplu! Datorită neglijenței turiștilor, care vin în număr mare pe plajă, spațiul natural rămâne într-o condiție foarte proastă după sezonul estival, iar autoritățile speră să îl conserve mult mai bine prin limitarea numărului de turiști dintr-o zi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net