Marea Britanie ar putea interzice o rasă de câine! Premierul țării a cerut acest lucru, după ce un om a fost ucis

Ultima actualizare:

O anumită rasă de câine ar putea fi declarată ilegală în Marea Britanie, după ce chiar Premierul țării a cerut acest lucru. Motivul de la care s-a ajuns la această dezbatere este faptul că un bărbat a fost ucis cu cruzime de către doi câini din această rasă, după ce aceștia au fost scăpați de sub control.

Rasa American Bully ar putea fi interzisă în Marea Britanie / foto: Pixabay
Rasa American Bully ar putea fi interzisă în Marea Britanie / foto: Pixabay

Marea Britanie tratează extrem de serios orice fel de amenințare asupra cetățenilor ei, iar acum, în vizorul autorităților de la Londra a intrat o anumită rasă de câine. Este vorba despre American Bully, pe care însuși Premierul țării, Rishi Sunak, își dorește să o interzică. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, acesta a apelat la opiniile experților, cărora le-a cerut să îi pună în față, cât mai repede posibil, un proiect de lege privind interzicerea acestei rase.

Decizia radicală a Premierului vine după ce un bărbat a fost ucis cu cruzime de către doi câini din această rasă, care scăpaseră de sub control. Se pare că acest incident șocant ar fi avut loc în Stonnall, o localitate din centrul Angliei. Acolo, bărbatul ar fi fost ucis pe loc de către cei doi câini din această rasă, iar unul dintre aceștia a murit în timpul atacului, în timp ce celălalt câine a fost eutanasiat, apoi, de către un veterinar. În acest moment, un bărbat a fost arestat, fiind cercetat pentru omor.

Rasa de câini American Bully ar putea fi interzisă în Marea Britanie

Se pare că Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, este extrem de hotărât de a transforma în realitate proprunerea interzicerii acestei rase de câine, el dorind ca proiectul să fie pus în aplicare până la finalul acestui an. Rasa American Bully nu este recunoscută oficial în Marea Britanie, iar pentru ca ea să fie interzisă, autoritățile trebuie să recunoască, întâi, rasa.

American Bully provine din Statele Unite, unde au fost creați în mod artificial, prin încrucișare, în anii 1980. Se pare că această rasă a ajuns recent și în Marea Britanie, prin anul 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net